Wpis z mikrobloga

#tinder #logikarozowychpaskow

Sparowało mnie z fajną 8/10 na tinderze, oczywiście w opisie "nie piszę pierwsza" ( ͡º ͜ʖ͡º)

Blablabla, pytam czemu facet ma koniecznie pierwszy napisać? (dialog)

- Bo jak nie napisze to znaczy że pipka
- A jakby się bardzo Tobie spodobał to też nie napiszesz?
- No nie, on ma wykazać inicjatywę
- A wiesz że może on nie zagaduje pierwszy z jakiegoś powodu..?
- ?????
- Jakaś lepsza od Ciebie zagadała do niego
- #!$%@?

2 minuty później pary nie ma

#heheszki to #niepasta trochę #pasta
  • 46
@snowball666: czyli jak facet zagaduje którąś z waszej kliki to żałosne, bo najarany i ogólnie chce was wyruchać itd. to go zlewacie, a wy przecież robicie często podobnie, a czasem nawet bardziej nachalnie i wtedy to jest słodkie?
@snowball666: dobrze zrozumiałem.. pomijając, że masz faceta, bo to akurat mało istotne.. zakładając że próbuje Cię jakiś gość zagadać piszesz, że to żałosne jak się ślini, potem twierdzisz że Ty lubisz zdobywać, ok, ale dlaczego od razu twierdzisz, że to nie jest żałosne i nachalne? skąd wiesz, że to nie jest nachalne? skuteczność to nie argument, chociaż 100% budzi podziw, ale powinien Ci uzmysłowić, że facet w 99% przy mozliwości poznania,
@snowball666: źle formułujesz swoje posty i nie idzie zrozumieć.. myślałem, że każdy, KAŻDY który zagaduje jest w Twoich oczach żałosny i nachalny.
podrywanie nie jest żałosne, nic takiego nie piszę, odwróć rolę i przemyśl czy Twoje podrygi nie są żałosne gdyby w ten sposób do Ciebie zagajał facet?
może 99% to za dużo, ale większa część jest po prostu otwarta na zwykłą rozmowę i nie będzie Cię gonić, bo a nuż
@McDermott Takie moje doświadczenie, ze z dziewczyna do której ja napiszę jest wszystko zawsze ok, a która do mnie pierwsza się odezwie to tylko gadka na jakieś dziwne tematy, niby umówione spotkanie ale jednak nie. Dobrze nam się pisze ale coś nie gra itp.
@nophp Takie moje doświadczenie, ze z dziewczyna do której ja napiszę jest wszystko zawsze ok, a która do mnie pierwsza się odezwie to tylko gadka na jakieś dziwne tematy, niby umówione spotkanie ale jednak nie. Dobrze nam się pisze ale coś nie gra itp.

U mnie zupełnie odwrotnie