który rzucił się na policjantów i został słusznie zastrzelony
@lewaq3000: Najpewniej moja wypowiedź zostanie oceniona przez pryzmat mojego avatara, ale... fakt jest taki, że jak było to wiedzą tylko ci co byli na miejscu. Twoja wypowiedź jest wyrokiem, którego póki co nikt zainteresowany nie wydał, będzie się toczyć śledztwo dopiero w tej sprawie. A kibice Cracovii czemu tak robią? Bo mogą i mają do tego prawo.
@Ewentualnie: no właśnie tak sobie spacerowali a że zimno to chcieli się na kawę wprosić. A potem to już wiemy że gazet. Pan był nie uprzejmy wywiązała się kłótnia, honorowy pojedynek ....... Dzień jak co dzień a wy pianę bijecie
@lewaq3000: Z tymi dziećmi na meczu to rzeczywiście- fajna sprawa bo dla nich radocha i dla faceta w sumie też ale poziom jaki reprezentują nasi piłkarze jest po prostu do kitu. Na wiejskich 5 ligowcach lepiej kopią chłopaki z liceum. A to że zastrzelili tam jakiegoś BANDZIORA - jednego mniej. Mógł nie być BANDZIOREM tylko normalnym człowiekiem.
@Zashi: Polska potrzebuje mody na pikników. Na Spartę Wrocław (żużel) chodzą niemal same pikniki, niemal nie ma dopingu, a na stadionie same komplety i frekwencja wyższa niż na Śląsku. To nie jest więc prawda, że gdyby nie kibole to stadiony byłyby puste. Normalni ludzie też szukają jakiejś formy rozrywki w wolnym czasie, jeśli chodzenie na piłkę stanie się modne, to Polska piłka odbije się od dna. No ale póki w
@lewaq3000: Najpewniej moja wypowiedź zostanie oceniona przez pryzmat mojego avatara, ale... fakt jest taki, że jak było to wiedzą tylko ci co byli na miejscu. Twoja wypowiedź jest wyrokiem, którego póki co nikt zainteresowany nie wydał, będzie się toczyć śledztwo dopiero w tej sprawie. A kibice Cracovii czemu tak robią? Bo mogą i mają do tego prawo.
Mam nadzieje, że prokuratura sprawdzi prawo moderatora tego
źródło: comment_bFy90cXoJRkjcxkslk6EpoKAYMoIJAng.jpg
Pobierzźródło: comment_yEBgbKwZyTTZQ5aMpdkZpnOqMK3gJS62.jpg
Pobierz@pwone: hurr nie wiesz jak to jest nie było cie tam durr, typowy argument patokibiców
źródło: comment_Cmosx3psoBHOFVxnilVbn0675PxN8060.jpg
Pobierz@lewaq3000: Ja bym powiedział odwrotnie. Na stadionach byłoby więcej ludzi, gdyby nie patusy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)