Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noitakto

Tylko daj znać czego szukasz bo obaj robią bardzo rozległy hh i jak weźmiesz pierwszy lepszy kawałek to może się okazać, że to nie to, olejesz inne i tyle z tego będzie:)

A i jeszcze mc silk polecam ale to nie raper/hh
  • Odpowiedz
  • 0
@ZielonePalto: szukam rapu, który zawiera tłsute beaty :) w sensie tak, jak produkuje ostr czy emade czy w ostateczności returners. Tekstowo szukam ludzi, którzy mają coś więcej do powiedzenia poza braggowaniem. Nie żeby dobre bragga było złe, ale przykładowo uważam, że takiemu guralowi dobrze zrobiło dorośnięcie, chociaż mam też sentyment do „drewnianej małpy rock” :). Słuchałem ostatnio Kuby Knapa. Chłoak ma potencjał chociaż rymy dość proste. Trochę jak Chada ale
  • Odpowiedz
  • 0
@ZielonePalto: o przypomniałem sobie że jakiś czas temu niejaki Jimek zrobił projekt z Miuoszem. Miłosz to pyta jak dla mnie ale Jimek jako kompozytor - o panie, to było dobre. Z zagranicznych to muzycznie najbliżej Caparezza.
  • Odpowiedz
@ZielonePalto: Zeusa właśnie obczajam, spoko ziomek. Kleszcz też spoko, nawet bardzo spoko, ale jak dla mnie to za bardzo przypomina rzeczy, które robił jakieś chyba z 10 lat temu L.U.C. (nawet z Rahimem). Ja tam doceniam, bo poszło to naprzód itd.,, ale moim zdaniem Kleszcz jeszcze odnajdzie prawdziwego siebie :). Jakby ci coś przyszło do głowy to dawaj.
  • Odpowiedz
@noitakto co do kleszcza też mi się wydaję, że dopiero pokaże na co go stać.. Ale połączone siły z dino w sprawie bitów naprawdę dużo daję. Co do reszty hh to pewno coś by się wymyśliło. Jak szukasz rzeczywiście nowości to polecam serwis znajomego www.nakoz.org - ale to już typowe podziemie :)
  • Odpowiedz