Aktywne Wpisy

she-wolf1993 +425
Czy oni muszą się z tym tak obnosić? Nie mogą po prostu zachować swoich preferencji dla siebie i zrobić sobie procesję w domu? A poza tym to kto to widział żeby chłop w sukience chodził i jeszcze wciągał dzieci w swoją chorą ideologię? Europa upada
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow
źródło: comment_1655362691imbipUDToDnFQ6Xwplz4zW
Pobierz
manichejskakloda +20
Kierwa, mam podkaszarkę i wszystko byłoby tip top ale ta żyłka tnąca starcza na max 5 min koszenia i znów muszę rozkręcać tę puszkę i wyjmować.
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
źródło: temp_file1685815364370155872
Pobierz

#dragonball
Sam bym wolał coś na wzór BT3 ale to, że raz zrobią gre w takiej stylistyce nie oznacza, że od teraz każda gra taka będzie.
Ja tam czekam choćby z faktu, że to coś nowego i świeżego... No i ostatnie gry w "pełnym 3D" były #!$%@? a Xenoverse (mimo sporego potencjału)
Xenoverse biedny? Skoro gra, w której masz multum opcji personalizacji, długi story mode, masę questów pobocznych, mentorów, turnieje, praktycznie wszystkie postacie, to jak biedny jest ten fighterz, skoro tam się można tylko...bić? I to jeszcze bić z drętwym gameplayem.
A co do side questów... To że jest czegoś dużo nie oznacza, że jest to dobre. No ale ok, było co przez te 100 PQ robić, fakt.
Robić to samo na tych samych 10 mapkach (które wyglądają jak z PS2) do usrania i modlić się żeby RNG było korzystne i wypadł Ci ten