Aktywne Wpisy
RENNEM +13
Daję pod ocenę, mój pomysł na 1 wiadomość, otwieracz rozmowy. Fajne? Czy cringówa straszna i by was skręcało gdybyście mieli coś takiego wysłać?
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
GratisLPG +1080
Cześć Mirki,
co jest z wami kobiety w tym kraju? Mam na tinderze sparowane ponad 160 dziewczyn i zdarzają się takie 10/10 ale mam tam też laski 6/10 czy coś w tej okolicy. Napisałem do kilku z nich i wszystko jest ok, spotkania itp, ale ostatnio stwierdziłem że poczekam aż jakaś się do mnie sama odezwie. I co? I nic. Nie wiem czy coś się dziejej z kobietami jak napiszą pierwsze do faceta? Np. wyrastają im stalowe włosy na nogach? #!$%@?, czy tak trudno nawiązać jakąś rozmowę samej z siebie? Mi się już nie chce gimnastykować i czekać aż księżniczka sama napisze. I co najgorsze ten trend zaobserwowałem tylko w Polsce, bo w kraju gdzie mieszkam wiele dziewczyn same z siebie do mnie piszą. I to nie jest tak, że mam ryj jak kalafior czy też w druga stronę jestem mega piękny, ale nadrabiam charakterem co widać po zdjęciach i opisie ;) Tylko że w Polsce jak w lesie.
#zwiazki #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@muguet: bzdura. ja "zagaduje" tylko do normalnych dziewczyn, żadne karyny, wypindrzone księżniczki czy coś. no i niestety potwierdzam, że brak inicjatywy to u Was norma. Ale mnie to nie dziwi, dzisiaj macie tyle atencji bez wysiłku, że naprawdę koleś musi wpaść w oko albo czymś zaimponować, żeby w ogóle chciało Wam się odpisać ;)
@muguet: dla mnie to też nie jest normalne, ale mówię Ci tylko jak to wygląda :) Najgorsze jest to, jak sparuje mnie z kimś, kto mi się podoba ale w rozmowie widzę totalną ignorancję albo znudzenie. Nudziarzem raczej nie jestem, więc to nie moja wina ;)
Do mnie kilka zagadało a miałem maks ze 25 par na raz.
@muguet
Informacja nieprawdziwa. Lekko puszysta znajoma mocno przeciętna ogólnie z wyglądu, normalne zdjęcia nie wyrabiala z pisaniem z bolcami, tylu ich było aż usunęła konto. Inna szczupła 6/10 również normalne foty to praktycznie przy każdym przesunięciu w prawo miała parę. Obie cały czas licznik polubien 99+ więc