Aktywne Wpisy
valhander +140
gram pierwszy raz >:]
#masseffect
#masseffect
Riannon86 +145
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
Idziecie na rozmowę o pracę. Na miejscu okazuje się, że niestety już mają kogoś zrekrutowanego na to stanowisko. Dziękują za przybycie, ale niestety, pan umówiony na rano był lepszy.
Zamiast normalnie podziękować i poszukać innej roboty co robicie? Kręcicie się codziennie koło biura, zaczepiacie panią rekruterkę przy każdej możliwej okazji i liczycie, że uda Wam się #!$%@?ć na chama na to stanowisko od razu, jak tamten pan odejdzie lub wyleci (na co liczycie). Przez cały ten czas jesteście bezrobotnym dziwakiem nękającym tę firmę z cholera wie jakich przesłanek.
Brzmi absurdalnie?
To sobie wyobraźcie, że te wasze friendzony wyglądają podobnie. Zamiast olać laskę, która ewidentnie nie jest zainteresowana to krążycie wokół niej jak jakiś #!$%@? Callisto wokół Jowisza. I na co liczycie do diabła, że jak się rozejdzie ze swoim Tomkiem to od razu wskoczycie cali na biało i zaruchacie? Gówno, ona was nadal zleje i przygrucha sobie drugiego normalnego faceta.
Będąc "nice guy"-em nie jesteście wcale "nice" tylko "creepy". I kobiety unikają was jak ognia, bo takie zachowanie dla obserwatora z zewnątrz trąci żenadą i desperacją na kilometry.
#zwiazki #tfwnogf #stulejacontent #przegryw #redpill
Komentarz usunięty przez autora
@Esubane: Ciężko się nie zgodzić, strata czasu na ogół.
Nie wiem, w friendzone nie byłem, bo nie miałem przyjaciółek. Ale jeśli kobieta wykorzystuje takiego "przyjaciela" a wybiera alfę, kolejną, która ją wykorzysta - to nie zasługuje na tego "przyjaciela". A że on ma #!$%@? poczucie wartości - z tym walczy redpill. By facet poznał swoją wartość i ją powiększał. A w międzyczasie zaczął olewać takie szmaty
@crackhack: Też mnie to dziwi, a jeszcze bardziej dziwi mała ilość komentarzy. Taki mądry wpis i 6 odpowiedzi, a przy wpisach typu "o jezu jestem we friendzone, co robic, pomóżcie!" jest kilkadziesiąt odpowiedzi.
Ale to po prostu oznacza, że ten mądry wpis jest... zbyt mądry chyba:) Przegrywy nie wiedzą co napisać:)
@Esubane: Uważam że to porównanie jest mało trafione - zakłada że ktoś wcześniej został przyjęty a przecież to nie należy do definicji friendzone ;)