Aktywne Wpisy
fshm +63
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz

Ciężko jest mi jednoznacznie polecić bądź odradzić zakup i lekturę komiksu Original Sin – Grzech pierworodny: Thor i Loki – Dziesiąty świat. To bardzo przeciętny tomik, który jest w dodatku tie-inem, więc wymaga znajomości kilku innych, głównych historii. Jeżeli więc polubiłeś wydanego wcześniej Thora od Jasona Aarona, zainteresowały cię losy Angeli oraz chcesz poznać konsekwencję niektórych wydarzeń z Grzechu Pierworodnego, możesz spróbować. Natomiast jeżeli na którekolwiek z powyższych kwestii odpowiesz sobie przecząco, raczej nie warto po Dziesiąty Świat sięgać. Recenzja komiksu Original Sin – Thor i Loki – Dziesiąty świat
#recenzja #komiks #komiksy #originalsin #marvel #superhero #superbohater
źródło: comment_CLrIXkZGF5aBnZYq3LWFJ2OdnPHegzHP.jpg
Pobierz