Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała

sebnysa +121
Mam 17 letniego psa, za godzinę mam umówioną wizytę żeby go uśpić. Jak to ogarnąć…

1. W 2006 na życzenie klienta wprowadzono ficzera.
2. Jakiś tydzień temu robiąc prace w okolicach tego ficzera zauważyłem, że nie działa i nigdy nie działał, bo jest warunek wyzwalacza zaprzeczony xD
3. 12.12.2017, klient zauważa, że ficzer nie działa XD Czyli nigdy dotąd nie używali XD
5. 11.12.2017 wchodzi aktualizacja, bo tak się złożyło.
6. Zwal na drobny błąd w aktualizacji XD Że niby 11 lat było z-----e? A skąd! xD
7. Profit.
@Khaine: Nie robił bym tego.
O paaanie, u mnie było tak:
- Soft na zamówienie dla giganta z branży moto.
- Po sześćiu latach telefon, jak ten