Wpis z mikrobloga

Uwaga, szukam ludzi oszukanych przez @Volt224 który namówił mnie do dosypania cukru do baku, co miało poprawić osiągi. Zostałem oszukany, zepsułem w ten sposób auto, mechanik powiedział że koszta pójdą w grube tysiące. Mój prawnik powiedział że najlepiej będzie złożyć pozew zbiorowy, dlatego szukam chętnych do pójścia na drogę sądową.

#samochody #oszukujo #zalesie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Uwaga, szukam ludzi oszukanych przez @Volt224 który namówił mnie do dosypania cukru do baku, co miało poprawić osiągi. Zostałem oszukany, zepsułem w ten sposób auto, mechanik powiedział że koszta pójdą w grube tysiące.

@NieWartooo: pozwij też twórców programu "Pogromcy mitów", którzy kiedyś wykazali dobitnie, że ta popularna również w USA urbanlegenda, jak to cukier w baku niechybnie zepsuje każdy silnik, to całkowita i totalna bzdura :)
  • Odpowiedz
@NieWartooo: Uważam, że nie tylko on powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności, ale także wszyscy plusujący jego wpis. Na podobnej zasadzie jak ci zbanowani za plusowanie gejowskiego p---o. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Do wszystkich oszukanych. Nie trzeba oddawać auta do naprawy. Żeby wyczyścić auto należy:
- do benzyniaka dolewamy 15 litrów oleju napędowego.
- do disla wlewamy 15 litrów benzyny 95 oktanowej.
Po wymieszaniu się płynów, wszystko powinno być ok
  • Odpowiedz
Cześć widziałem ze na teamspeak pod adresem Invicta-Gaming.com znajdziesz dużo graczy do tej gry. Fajna miła administracja, uporządkowane kanały, każdy może dostać kanal prywatny lub dla swojej drużyny, naprawdę polecam zajrzeć
  • Odpowiedz