Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie akceptuję czynów homoseksualnych

@Queltas: xD

Aż sobię zapiszę. Taki cudny eufemizm. Niemniej, rozumiem że nie akceptujesz takich "czynów" wykonywanych na Tobie, ale w jaki sposób przeszkadza Ci świadomość, że inni je uskuteczniają?
  • Odpowiedz
@ilmash: no rzeczywiście status quo. A gdybyś na przykład miał jedno jądro i wszyscy w pracy by się śmiali z jednojajowców, nie znając twojej sytuacji? śmiałbyś się szczerze z nimi? czy jednak w głębi duszy byłoby ci trochę przykro?
  • Odpowiedz
@ilmash: no widzisz, niektórzy potrafią żartować, inni nie. Sam lubię takie dowcipy (Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje), ale gdy slyszysz non stop dowcipy bazujące na stereotypach, a nie słyszysz słów wsparcia, to jednak to boli
  • Odpowiedz
@czaykowski: no to i dowcipy nie powinny. chyba, że skoro mają twardą dupę to miękkie serduszko, ale to raczej chodzi o rozczulanie się nad zdjęciami #kitku. czyli w sumie mam miękkie serce też ()
  • Odpowiedz
o się będzie powtarzać (orange is new black czy mr robot) ewentualnie przeskakuje scenę

@Queltas: Lol w OITNB 3/4 osób jest lesbijką/bi. To był na początku serial kierowany w stronę publiki lgbt. Sporo musiałeś przeskakiwać xD
  • Odpowiedz
nie poznał byś że jest gejem i o to chodzi.

@Queltas: 'I o to chodzi'. O co chodzi? Ludzie są różni i mają różne charaktery, niektórzy są bardziej śmiali/wrażliwi, niektórzy geje są bardziej 'kobiecy' bądź 'otwarci', niektóre lesbijki są bardziej 'męskie' ubiorem/wyglądem/zachowaniem, niektórzy są gender fluid. Nikt nie będzie się zmieniać bo urazi to twoją heteroseksualną dumę i światopogląd.
  • Odpowiedz
nie poznał byś że jest gejem i o to chodzi. Nie zachowuje się jak jakieś dziwadło, normalny człowiek. Nie zgadzam się z homopropaganda i nie popieram homoseksualizmu

@Queltas: I mam nadzieję, że po tobie nie widać, że jesteś heteroseksualny. Uraziłbyś moją homoseksualną dumę. Stop heteropropagandzie.
  • Odpowiedz
@piezometr: IMHO nie powinieneś sobie odmawiać dupeczek jeśli się nawiną, a sam się zastanów co w nich złego...
A jesli chodzi oto że "obecnie" bardziej cię jarają faceci to imho dla własnego zdrowia psychicznego nie powinieneś kłamać. Możesz się migać od odpowiedzi. A jak się zacznie dopytywać to mu powiedziec aby spierd... Ale jeśli chesz komuś uczciwie oznajmić że kręcą cię faceci to po prostu uważaj bo mimo, iż w
  • Odpowiedz
@piezometr: Nie i na razie nie zamierzam. Trochę pójście to na łatwiznę, ale z drugiej strony na chwilę obecną nie kosztowało mnie to aż tak dużo (poza przemilczeniem, zmodyfikowaniem lub byciem wymijającym od czasu do czasu). W tej pracy nie myślę tego szczególnie zmieniać - staus quo mi się podoba. Ale nawet jeśli miałby być coming out w pracy, to chciałbym być żeby to się stało tak bardziej organicznie. Bez
  • Odpowiedz