Aktywne Wpisy

ComeByN +448
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
SystemHalted2_0 +348
źródło: temp_file537884659109680188
Pobierz

@Queltas: xD
Aż sobię zapiszę. Taki cudny eufemizm. Niemniej, rozumiem że nie akceptujesz takich "czynów" wykonywanych na Tobie, ale w jaki sposób przeszkadza Ci świadomość, że inni je uskuteczniają?
Jak nie jesteś zmanierowanym pedałem, tylko normalnym gejem to nie będzie problemu.
Oni nie mają problemu, ale to z nimi są problemy ;)
@Queltas: Lol w OITNB 3/4 osób jest lesbijką/bi. To był na początku serial kierowany w stronę publiki lgbt. Sporo musiałeś przeskakiwać xD
@Queltas: 'I o to chodzi'. O co chodzi? Ludzie są różni i mają różne charaktery, niektórzy są bardziej śmiali/wrażliwi, niektórzy geje są bardziej 'kobiecy' bądź 'otwarci', niektóre lesbijki są bardziej 'męskie' ubiorem/wyglądem/zachowaniem, niektórzy są gender fluid. Nikt nie będzie się zmieniać bo urazi to twoją heteroseksualną dumę i światopogląd.
@Queltas: I mam nadzieję, że po tobie nie widać, że jesteś heteroseksualny. Uraziłbyś moją homoseksualną dumę. Stop heteropropagandzie.
A jesli chodzi oto że "obecnie" bardziej cię jarają faceci to imho dla własnego zdrowia psychicznego nie powinieneś kłamać. Możesz się migać od odpowiedzi. A jak się zacznie dopytywać to mu powiedziec aby spierd... Ale jeśli chesz komuś uczciwie oznajmić że kręcą cię faceci to po prostu uważaj bo mimo, iż w