Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ok, rozumiem.

W życiu prywatnym oprócz homopropagandy to nie spotkałem się jeszcze z kimś kto by chciał mnie przekonywać czy namawiać.

@Queltas: A tak z ciekawości z jaką formą homopropagandy, która chciałaby cię namówić na zostanie homoseksualistą się spotkałeś?
  • Odpowiedz
@Queltas: Możesz mi coś wyjaśnić? Bo zawsze mnie dziwił ten paradoks. Dla przykładu- ja nie lubię rapu. Nie w mój gust kompletnie. Jak coś widzę na ten temat to zupełnie ignoruję. Zero emocji, zero zainteresowania. Skoro homoseksualizm to taki twój rap, dlaczego zatrzymujesz się przy takim wątku i poświęcasz kawałek swojego życia na coś co cię nie interesuje a wręcz obrzydza? Druga sprawa, to że częściej można zauważyć komentarze typu
  • Odpowiedz
@nyanian: ale ja się nie buntuję w tym momencie, tylko kulturalnie prowadzę rozmowę, bez żadnej agresji ani nic. Po prostu wyrażam swoje zdanie w tym momencie, bo zostałem zapytany, gdy opisałem przypadek współpracownika-geja
@Nala_Alan_w: nie mylę, szanuję każdego człowieka, ale nie akceptuję wszystkich zachowań. I dlatego mówię o homopropagandzie a nie o homoseksualistach
  • Odpowiedz
@Queltas: Jak sam napisałeś, wyraziłeś niechęć do homoseksualizmu. Mi to rybka, co sądzisz na ten temat. Bradziej interesujące jest to, że niechęć to też emocje. Skoro tego nie lubisz, co robisz w tym temacie i dlaczego postanowiłeś wyrazić niechęć do czegoś co cię nie interesuje. Takie studium przypadku ;)
  • Odpowiedz
@piezometr: A ma to jakiś wpływ na twoją robotę? Nie jestem homo, ale taka ogólna rada: dobrze jest oddzielić pracę od spraw prywatnych. Poza paroma z-----i i plotkarzami nikogo nie obchodzi, co robisz po fajrancie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fafnucek: chciałbym żeby tak było xD i staram się tak robić przez co raczej mam opinie „‚mało wylewnego”. I nie wiem czy by miało to wpływ, nie chciałbym być zwolniony bo to nie jest praca która sobie znajdę w kilka dni
  • Odpowiedz
@Fafnucek
@piezometr a te wgilie, które się szykują niedługo? Opowiadania, kto z kim spędzi święta. Albo próby swatania samotnego kolegi i samotnej koleżanki. Nie da się tego zupełnie oddzielić. Albo się izolujesz i ograniczasz wątek i wychodzisz na gbura, albo socjalizujesz się w pracy
  • Odpowiedz
@nyanian: Faktycznie mogłem się zagalopować. Chciałem przede wszystkim pokazać tego managera jako zupełnie normalnego kolesia któremu to że jest gejem w niczym nie przeszkadza, ani nikomu w otoczeniu on nie robi tym problemu
  • Odpowiedz