Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą

czechu92 +14
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?

warto wziąć za 1500 ? dla studentki, do przeglądania internetu i robienia prezentacji w PP. Dlaczego akurat ten ? Bo podoba się jej z wyglądu #logikarozowychpaskow
Kupi od ręki coś znacząco lepszego za te 1,5k czy różnice będą niewielkie w takim budżecie ?
#laptopy #komputery
Zainstalowanych kilkanaście programów, ciągłe poprawki do OSa i laptop znacznie zwolni.
Nie apgrejdujesz go, to nie stacjonarny.
Dołóż do i3, nawet jeśli będzie to dodatkowe 500-600 PLN
Masz jako taką pewność, że będzie chodził płynnie i posłuży kilka lat.
Ewentualnie tego wskazanego przez Ciebie ale wymień dysk na SSD, może wyjść taniej
https://www.neonet.pl/dell-i3567-3629blk.html
Z cywilizowanym procesorem i jaka firma!
Naprawiałem parę lat laptopy, Dell od zawsze miał najlepsze wykonanie (materiały, koncepcje, dostęp dla serwisu).
I tylko 400 PLN droższy od tamtego.
Najlepiej jakbyś znalazł z matową matrycą, błyszcząca bardzo odbija światło i męczy wzrok.
A na klapę matrycy zawsze możesz kupić naklejkę za 20 złotych, taką w kwiaty albo psy/koty.... ( ͡° ͜ʖ ͡°