Wpis z mikrobloga

@fufu098765: ojojjooo zabolało że twój idol to chłopak z kompleksami, bo na to wygląda. I udawanie że ani riposta ani sam tekst ziemkiewicza nie świadczą o jego rynsztokowym poziomie i o kompleksach na temat własnego przyrodzenia, co juz wiele razy udowadniał wrzucając na twittera różne słabe rzeczy.
  • Odpowiedz
@Wojtek-bez-portek: Po pierwsze cały tekst, to jakiś bełkot, po drugie Ziemkiewicz nie żyje z niczyich podatków. Kolego coś ci się myla twoja teoria z rzeczywistością... Nie czytam jego felietonów, mało mnie interesują, ale takiego p---------a dawno nie czytałem...
  • Odpowiedz
@Puter:

po drugie Ziemkiewicz nie żyje z niczyich podatków.

Ziemkiewicz przecież jest na garnuszku władzy kolego, wiesz w ogóle o tym? Pracuje przecież dla TVP, jest w zarządzie towarzystwa patriotycznego pietrzaka który dostał pół bańki w samym tylko 2016 roku (pietrzak to ten czerwony, co to śpiewał do pustych krzesełek w opolu).
  • Odpowiedz
Kolego, ten pan pisze książki i zarabia na felietonach do gazet, dla Interii, nie pracuje w TVP, "9 maja 2016, w Sejmie, Rafał Ziemkiewicz wraz z niektórymi posłami Kukiz’15 ogłosił powołanie do życia stowarzyszenie Endecja", sprawdź sobie a nie pieprz głupot. "Pracuje przecież dla TVP, jest w zarządzie towarzystwa patriotycznego pietrzaka który dostał pół bańki w samym tylko 2016 roku (pietrzak to ten czerwony, co to śpiewał do pustych krzesełek w opolu)."
  • Odpowiedz
@Puter: Książki, ciężko to co pisze nazywać książkami. Kiedyś próbował z fantastyką, ale szło mu tak samo jak z felietonami, więc słabiutko. Obecnie pisze fatalne felietony w interii, a poza tym żyje z naszych podatków.

Ja j---e, taki twój idol, a nie wiesz czym się zajmuje ale mnie chcesz pouczać.

Pierwsze lepsze linki z
  • Odpowiedz