Aktywne Wpisy
mateuszmozol +20
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Heer88 +591
Jak to jest, że ruskie onuce 'pamiętają' rzeź wołyńską (oczywiście jak najbardziej straszną zbrodnię) będącą lokalnym zatargiem podsycanym przez Niemców, a paktu Ribbentrop-Mołotow, wymordowania całej polskiej inteligencji w Katyniu przez orki i gwałcenie wyzwoleńcze sporej części polskich kobiet to już nie bardzo?
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Widocznie nie mieli innego zdjęcia.
Jak byłem młodszy to drażniło mnie święto Wszystkich Świętych. Nie rozumiałem tej histerii sprzątania grobów, masowego odwiedzania, palenia zniczy. Uważałem, że liczy się przede wszystkim pamięć, a nie czynności nad truchłem.
Dziś wiem, że to po prostu ludzka tęskonta. Kiedyś ludzie rozmawiali, wspólnie jedli, przytulali