Aktywne Wpisy
parian +621
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.
Trabancik +264
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
Ziemniaki kroimy w dość grube słupki, ok 1cm, wrzucamy na patelnię na średni palnik na najmniejszym ogniu, przykrywamy pokrywką i smażymy tak około 10 minut, aż zmiękną tzn po naciśnięciu widelcem zaczynają się lekko rozpadać (wiadomo tłuszcz musi je przykrywać przynajmniej w połowie, trzeba przemieszać). Po tym czasie zdejmujemy pokrywkę i dajemy na największy palnik na maxa. W kilka minut pięknie się zarumienią, będą mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, aż słodziutkie bez żadnych sztuczek, sprawdzone! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #frytki #ziemniaki
@BijcieMasterczolki: Z takim podejściem do kobiet jeszcze dłuuuugo wiele rzeczy będziesz musiał załatwiać na własną rękę, choć mniemam, że tego eufemizmu możesz nie zrozumieć (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@LouisCypher: Tak, może zrobiłam coś jeszcze nie tak, w każdym bądź razie to była mała katastrofa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hangover: dokładnie!
polecam ten filmik. Pascal wyjaśnia jak wybrać ziemniaki na fryty
@xandra:
Najlepsze co może być, jak frytki to tylko na tym
@xandra: #japerwdole, czemu leniwi zawsze mają lepiej od pracowitych? Nikt nie zrobi przepisu na pyszne, chrupiące frytki dla pracowitych... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@xandra: Blanszowanie polega na gwałtownym ogrzaniu a potem na schłodzenie (np. przelanie wrzątkiem i wsadzenie do zimnej wody), wcale się nie dziwię że im coś nie wychodzi skoro blanszują zupełnie inaczej.