Wpis z mikrobloga

• 0
@Blizz4rd @pawlo74 Może jestem ślepy ale w podlinkowanym artykule nie widzę nic poza zachwytem. Będzie coś korzystniejszego do wymiany w obie strony? Przecież jak się orientuję to zejść poniżej 6%jest trudno
  • Odpowiedz
@Blizz4rd @pawlo74: Właśnie sprawdziłem - można konwertować fiat'a na BTC/ETH/LTC i odwrotnie. Sprawdziłem że rzeczywiście prowizja to 1.5% przy każdej konwersji (zamieniłem koło 44 zł, w drugą stronę zostało mi 42,45).

Jedyny minus to że adres portfela nie jest pokazany i nie można na niego nic przelewać. Czyli tylko to co wymienisz w apce możesz z powrotem na fiat'a zamienić.

IMHO świetna sposobność do mega szybkiego kupowania i
  • Odpowiedz
@nightman: żartujesz sobie teraz? Przecież to nie Twoje bitcoiny tylko ich pod ich kontrolą. Bez sensu. Kryptofiat. Bezużyteczne. Nawet nie wiesz czy oni faktycznie mają krypto czy jakiś ich fejk z powiertrza.
  • Odpowiedz
@nightman: czy np. kupując teraz 0.017862 BTC za 1000 PLN, będę mógł to natychmiast wymienić z powrotem na PLN jeżeli np. BTC podskoczy w ciągu dwóch godzin załóżmy o 10%? Czy odbędzie się to natychmiastowo, tak samo jak to jest w przypadku wymiany np. PLN na USD i odwrotnie? Wiem że tam nie podaje się swojego walleta, ale chodzi mi właśnie o mikro graniu/wymianie na częstych wzlotach/spadkach BTC
  • Odpowiedz