https://www.facebook.com/profile.php?id=100023326634790 TUTAJ JESTEM BO MAM BANA TU TEZ #kononowicz PISZE Z INNEGO FS BO I TAM MAM tez BANA! DOWIEDZIALEM SIE ZE,PO OSTATNIEJ WIZYCIE RAFATUS NAPLYNELY NA MNIE BANY,WIDAC NIE BRAKUJE OSOB INTELEKCYJNYCH!! TO BEDZIE SPRAWKA W DUZYM PODOBIENSTWIE RAFATUSA!! WIDZOWIE JA SIE NIE PODDAM I BEDZIE DALEJ NAGYWAC DLA WAS I BANUJCIE RAFATUSA I KWIATKOWSKIEGO!
@jaroslaw-andrzejewski: jeśli to naprawdę ty to są dwie sprawy 1. s------l rafatusa ze stanowiska bo się zlecą gimby do Krzycha 2. Naucz się menelu streamy ogarniać XD
@jaroslaw-andrzejewski: Może jakieś uwiarygodnienie? Teraz jest taka zawierucha i zamieszanie, że łatwo o podpuchę. Byłoby swietnie gdyby był tu kontakt z Mexicano. Zrób sobie zdjęcie z kartką "wykop.pl" i będzie po problemie. Pozdroo
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
#kononowicz PISZE Z INNEGO FS BO I TAM MAM tez BANA!
DOWIEDZIALEM SIE ZE,PO OSTATNIEJ WIZYCIE RAFATUS NAPLYNELY NA MNIE BANY,WIDAC NIE BRAKUJE OSOB INTELEKCYJNYCH!!
TO BEDZIE SPRAWKA W DUZYM PODOBIENSTWIE RAFATUSA!! WIDZOWIE JA SIE NIE PODDAM I BEDZIE DALEJ NAGYWAC DLA WAS I BANUJCIE RAFATUSA I KWIATKOWSKIEGO!
Komentarz usunięty przez autora
TyY JESTEŚ MARK KWIETKOWSKI. Nie używasz polskich znaków
Komentarz usunięty przez moderatora