Opisujcie tutaj najgłupsze zachowania waszych byłych ( ͡°͜ʖ͡°) mnie były dał pieniądze, żebym go zostawiła, a mieliśmy mieć razem dziecko xD Ale ten człowiek i tak miał wyjątkowe szczęście, związek ze mną to najlepsze co go w życiu spotkało, większość kobiet takich jak ja by na niego nawet nie spojrzała. Ja spojrzałam, ponieważ zawsze miałam slabosc do facetow z problemami psychicznymi ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze kiedyś, jakiś typ, bezpośrednio "czy będziemy razem chodzic?" XD oczywiscie to było ostatnie spotkanie, te żenucje pamietam do teraz #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Boros: o jak idealnie to samo teraz przechodzę. Wszelka odmowa, zmiana planów czy inne związane z tym, że mnie nie zobaczy z jakiegoś ważnego powodu kończy się płaczem i histerią. No ale już koniec, po awanturze, gdzie nagle zaczęła grozić mi policja, że ją gwalcę (nie muszę mówić, że kilkadziesiąt minut wcześnie sama zaciągała do wyra i gwałtowna reakcja spowodowana była tylko powiedzeniem, że jutro musimy przesunąć spotkanie na późniejszą
@nama: "Miał komornika na karku i poprosił mnie, żebym założyła sobie konto w banku na siebie i on sobie będzie z niego korzystał i tam dostawał wypłaty, żeby mu komornik nie zabierał XD Kiedy się nie zgodziłam to śmiertelnie się na mnie obraził szantażując mnie emocjonalnie." W sumie czemu się nie zgodziłaś? Przecież nie chciał wziąć na ciebie kredytu ? Co do reszty to się nie dziwie że się denerwował
Tak w sumie... to ludzie, z jakimi byliśmy też trochę świadczą o tym jacy my byliśmy kiedyś. Ja bym się tak bardzo nie chwaliła moimi przypałami z przeszłości. ( ͡°͜ʖ͡°)
@InsaneMaiden: święte słowa, ja byłam naiwną i zagubioną w obcym mieście młodą dziewczyną. Trafiłam na kogoś, kogo od początku moi rodzice nie lubili i zwłaszcza Mame mnie przestrzegała, a ja nie słuchałam. Teraz słucham Mame ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rekordnaklate110: a skąd miałabym to wiedzieć? Czy gdyby kogoś zamordował to też powinnam nadstawiać karku żeby dzielić z nim trudy zabójstwa? Gdybym prezentowała takie naiwne myślenie to byłabym z ręką w nocniku bo pół roku później ta farsa się zakończyła i co by było dalej? Gdzie mieszkaliśmy razem za wspólne pieniądze? On uważał, że nie będzie się dokładał do mieszkania i ostatecznie płacił
@SaveUs: Skąd wy bierzecie tych facetów i baby? Wiadomo, nie ma ludzi idealnych, ale zastanawiam się, co odwalali moi byli i... nie mam co napisać xD Dziwne zachowania można szybko wyłapać i wtedy się rozmawia albo rozstaje.
Zresztą o nieobecnych mówi się albo dobrze, albo wcale.
@InsaneMaiden: dla mnie zupełnie bezsensowne powiedzonko. Czasem z cudzych błędów można wyciągnąć coś jeśli się tylko będzie chciało. Mówienie o kimś tylko dobrze to takie trochę życie w kłamstwie jak dla mnie.
@SaveUs mój były ciągle na mnie narzekał, przez niego mam do dziś bardzo niską samoocenę, strasznie niszczy człowieka taka relacja ( ͡°ʖ̯͡°) mówił mi co chwilę, że mnie nie akceptuje i powinnam się zmienić...
@SaveUs: Wiara we wszystko co powie toksyczna koleżanka która zazdrości związku, dokładnie to widząc wierzyła we wszystko co powie. Pewnego dnia obudziła się już obrażona na mnie bo śniła ze śpię z jej koleżanka ( śpię ,nie mowie tu o seksach ) o była na to obrażona przez kilka dni bo niesmak pozostaje ;). śmiertelnie obrazić się na to ze poszedłeś z imprezy Zostawiajac ją i jej toksyczna koleżankę samą
@SaveUs wyzywała mnie od dziwkarzy bo z koleżanką na bilard się Umówiłem a koleżankę (od bilardu) od k---w ( ͡°͜ʖ͡°) bo odmowiłem przyjścia na bzykanie (dialog)
- cześć, wpadniesz na s--s? - nie, idę na bilard z koleżanką - to s--------j dziwkarzu a ta k---a niech się udławi
@SaveUs: Dołączę do festiwalu. Mój były był takim męskim borderem, foszki, czepianie się, manipulacje i granie na uczuciach. Potrafił narzekać ze daleko mieszkam (15-20 minut autobusem jeżdżącym co 10 minut) że nie ma siły przyjechać do mnie, ale chlać z kolegami już miał siłę. Raz odwołał spotkanie bo był zbyt zmęczony, to poszłam na imprezę, na którą mieliśmy razem iść po randce, a tam on sobie siedział i pił w
@Boros: Tutaj fakt faktem niska samoocena jest głównym powodem - w domu ma niezbyt ciekawe, rodzice stosują wobec niej psychiczną p-----c i generalnie mieli od zawsze w------e na nią. Ja tam się starałem jakoś podbudować, w przypadku jakiś nieporozumień łagodzić sytuację, ale jednak taka osoba wchodzi na psychikę jak nie widać poprawy, a wręcz się pogarsza.
Komentarz usunięty przez autora
@Rekordnaklate110: a skąd miałabym to wiedzieć? Czy gdyby kogoś zamordował to też powinnam nadstawiać karku żeby dzielić z nim trudy zabójstwa?
Gdybym prezentowała takie naiwne myślenie to byłabym z ręką w nocniku bo pół roku później ta farsa się zakończyła i co by było dalej?
Gdzie mieszkaliśmy razem za wspólne pieniądze? On uważał, że nie będzie się dokładał do mieszkania i ostatecznie płacił
@InsaneMaiden: dla mnie zupełnie bezsensowne powiedzonko. Czasem z cudzych błędów można wyciągnąć coś jeśli się tylko będzie chciało. Mówienie o kimś tylko dobrze to takie trochę życie w kłamstwie jak dla mnie.
Okazało się, że pożyczyłem swojemu #rozowypasek pieniądze na prezent dla mnie pod choinkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
- cześć, wpadniesz na s--s?
- nie, idę na bilard z koleżanką
- to s--------j dziwkarzu a ta k---a niech się udławi