Wpis z mikrobloga

Opisujcie tutaj najgłupsze zachowania waszych byłych ( ͡° ͜ʖ ͡°) mnie były dał pieniądze, żebym go zostawiła, a mieliśmy mieć razem dziecko xD Ale ten człowiek i tak miał wyjątkowe szczęście, związek ze mną to najlepsze co go w życiu spotkało, większość kobiet takich jak ja by na niego nawet nie spojrzała. Ja spojrzałam, ponieważ zawsze miałam slabosc do facetow z problemami psychicznymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze kiedyś, jakiś typ, bezpośrednio "czy będziemy razem chodzic?" XD oczywiscie to było ostatnie spotkanie, te żenucje pamietam do teraz #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sunrise_: o losie, widzę, że miałyśmy podobne przygody. Bardzo współczuję. Przypomniało mi się właśnie, że były i na szczęście niedoszły się kiedyś zezłościł na to, że śmiałam wylądować w szpitalu i musiał mnie odebrać XDDDDD. Rzucił tekstem jeszcze z pretensją "Ale przecież wiesz, że ja jestem w pracy". Teraz z tego kisnę, ale wtedy nie było mi do śmiechu. Ale! Na szczęście to już byli ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@SaveUs: ze stylu w jakim napisalas ten arcyegoistyczny i wychwalajacy cie post uwazam ze on jest najlepsza rzecza jaka cie w zyciu spotkała
  • Odpowiedz
@SaveUs: :D O mamo, ale dziwak.

Ja miałam kiedyś faceta, który przyczepił się do tego, że nie urodziłam się w Warszawie. Non-stop dokuczał mi z tego powodu, że jestem "small town girl", wmawiał mi, że mam akcent (chociaż nie mam), jak raz poszliśmy na nieco bardziej eleganckie przyjęcie, to stwierdził, że powinnam mu podziękować, bo to pewnie pierwszy raz w moim życiu. :/

Inny typ przez 5 lat które byliśmy
  • Odpowiedz
@SaveUs: nie wiem na ile laskę można nazywać byłą, ale ledwo po 3 randeczkach zdążyła rozpowiedzieć rodzinie i wszystkim znajomym, że jestem jej chłopakiem, chyba miała mocne ciśnienie na męża lol xD
  • Odpowiedz