Aktywne Wpisy

WielkiNos +823
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

ZuzannaZLuizjany +11
Czy facetom podoba się taki krój spodni u kobiet? Czy jednak wolą klasyczne "rurki"?
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska

źródło: Screenshot_20250127-073019~2
Pobierz
Szaszłyki 200 zł/kg
Kilo kaszanki 100 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Plus bigos ze złota
#poznan #jarmark #finanse
źródło: temp_file8214416473184348948
Pobierz@grimhzr: Dokładnie o to. Biznes po polsku.
Raz się skusiłem i spróbowałem wszystkich, ale jedzenie kupować kiedy obok jest lepsze i tańsze?
@grimhzr: jeszcze się nie spotkałem z restauracją gdzie mają kaszankę xD
Turist trap + randka dla gości którzy ogarneli sobie młodszą dupę co dopiero przyjechała ze wsi.
Kompletnie nie rozumiem narzekania, niech po prostu zjedzą w restauracji. Sam jarmark jest za darmo i jest fantastyczny. Jak ktoś nie chce płacić, to może wejść za free i zjeść kanapkę z plecaka.
@grimhzr: po prostu ludzie uwierzyli ze to takie fajne zachodnie. Analogicznie jak walentynki oraz halloween ¯\(ツ)/¯
Przecież te jarmarki to nawet niemieckie czy duńskie firmy obsługują (przynajmniej we Wrocławiu - na paragonach było widac)