Wpis z mikrobloga

@Soviel: nie wiem czy ktoś tu już pisał ale dochodzi jeszcze jeden aspekt. społeczny
podejrzewam że większość osób które nie je podrobów to młodzi. jakoś tak się utarło że podroby są passe. na obiad to schabowy, karkówka etc. ale żeby jakieś podroby ? a fu, a w życiu. niestety tak młody (ja sam) konsument został wychowany i już nawet nie zainteresuje się innymi potrawami.
bo powiedz mi, kiedy ostatni raz widziałeś
@ksiezyc_w_siatce: Masz rację, ja jestem wszystkożerny z tego powodu że mnie wychowywała babcia i najróżniejsze rzeczy potrafiła gotować. Wątróbka drobiowa z kaszą gryczaną to jedno z moich ulubionych dań od zawsze. Młody w sumie jeszcze jestem, 25 lvl. Ale jak ktoś miał monotonną kuchnię na zupach i ziemniakach to w istocie może być to dla niego dziwne.