Wpis z mikrobloga

Byłem przed chwila na stacji benzynowej. Myłem ręce w toalecie, a obok mnie przeszedł gość wracający z "grubszej akcji". Nawet nie zwolnił obok umywalek, moje wymowne spojrzenie tez go nie obeszło. Po kilku minutach zobaczyłem go jak jadł z żoną zapiekanki i wkładał jej kawałek paluchami do ust xDDDDDD K---a, myślałem, że nie wyrobię zakrętu xDDD
#bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paczekXCV: chyba wolałbym być brudasem niż bać się dotknąć kranu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo - jedno i drugie skrajnie głupie

@kajtek14102 co jest głupie? Ktoś osraną ręką odkręca kran, myje ręce i zakręca. Ty odkręcasz, myjesz i zakręcasz osrany kran. ( ͡° ʖ̯ ͡°) tak, wiem że przy spuszczaniu wody z otwartą deską syf lata w powietrzu, ja jednak wolę
  • Odpowiedz
@ediz4

@wasiuu: ja pierdziele wy się zajmijcie własnym życiem. Bakterii są dookoła miliardy i więcej ich masz w klawiaturze komputera niż w toalecie. Jak widzę takie wpisy to wiem że ktoś chce się dowartościować

Widzę że kolega też rączek nie myje... nie tak mama uczyła
  • Odpowiedz
@cation: No... Dwa kurki osobne z gorąca i zimna woda funkcjonują wciąż i maja sie dobrze, nawet w nowych budynkach. Tradycja...
Co do drzwi to uj, jeszcze poza tym, ze do środka sie otwierają, mikro pomieszczenia, to zazwyczaj zaraz za nimi jest kibelek.
  • Odpowiedz
@wasiuu: @paczekXCV: ja zawsze zewnętrzną stroną dłoni, albo łokciem, lub szukam miejsca gdzie nikt normalny by nie chwycił. Jak pracowałem kiedyś we Włoszech i z łazienki na halę były takie drzwi, które trzeba było mocno pociągnąć do siebie, to chwytałem na samej górze, zaraz pod futryną, bo dotykanie klamek kilka metrów od kibli mi się nie uśmiechało. I kiedyś zobaczyłem, że kumpel robi dokładnie tak samo i z
  • Odpowiedz