Wpis z mikrobloga

Mirki, mam pytanie odnośnie aplikacji do Descent 2.
Czy dobrze rozumiem, że w tej aplikacji mam dostęp do tutoriala (przygoda z goblinami) oraz kampanii Kindred Fire. Oraz mogę wykupić dwie dodatkowe przygody nie mając żadnych dodatków?
Jeśli tak to:
- na ile gier jest rozpisana kampania Kindred Fire?
- czy te dwie dodatkowe przygody do kupienia to są przygody na jeden wieczór czy na większą ilość gier? Słownictwo w aplikacji (Adventure vs Campaign) sugeruje, że Kindred Fire jest na kilka gier, a te płatne dodatki są na jedno spotkanie.
- jak wygląda kwestia regrywalności kampanii Kindred Fire oraz płatnych przygód?

#grybezpradu #descent
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@venomik: w kindred fire masz chyba 6 czy 7 glownych misji i 2 side quest po kazdej.
Nekrahal podobnie (aczkolwiek nie skonczylem calej jeszcze).
The delve to troche inny tryb zaczynasz z skill pointem, nie masz sklepu tylko w zaleznosci od tego jak Ci dobrze pójdziew każdej misji, masz do wybrania przedmioty ( typu wybierasz sobie 3 przedmioty z 8 losowych (w tym 1 bron max)), i ten tryb jest
  • Odpowiedz
Dzięki za odpowiedź.

w kindred fire masz chyba 6 czy 7 glownych misji i 2 side quest po kazdej.

@Jakubeck: Czyli to jest kampania na 6-7 partii, jak rozumiem? Czyli z Nekrahalem będzie tego koło 15. No cóż, nie jest tak źle, chociaż kupując grę myślałem, że w apce znajdę całą główną kampanię - tę, która jest rozpisana w instrukcji dla 'Mistrza gry'.
Trochę suchar.
  • Odpowiedz
@venomik no tez sie zawiodlem.
Ale Ci powiem, ze znacxnie znacznie lepiej sie gra przez apke. Wszystko idzie sprawniej. Troche wiecej emocji jest przy odkrywaniu mapy. A gra wcale nie jest łatwa. Tez fajnie, ze apka pamieta wszystkie skille i przedmioty jakie wybieracie bo przy nornalnej kampani zawsze mielismy problem z odkopaniem zdjęć sprzed 3 tygodni z naszym eq.
  • Odpowiedz