@eragonn14: nie... od dziecka nie używam innych szczoteczek i nigdy nie miałem problemu z dziurami w zębach
za to wystarczy, że jeden rodzic z drugim zrobił ińbę nauczycielowi w szkole i od razu był traktowany z rezerwą a wystarczyło mieć rodziców dobrze wychowanych, aby być pomiatanym
@CptBrit: Norma - takie madki zdarzają się notorycznle - teraz obserwuję rosnący trend zajmujących się domem ojców, którzy wydzwaniają o każdą bzdurę (rekordzista dzwonił do mojej mamy o 5 rano, że jego dziecko się przeziębiło). Nawet na rozdawanie dzieciom darmowych owoców i warzyw (zapakowanych, żeby nie było, że macane) trzeba mieć podpisaną zgodę, bo jeśli rodzic podniesie raban o to, że jego dziecko dostało coś bezprawnie, to nauczuciel ma przerąbane.
@NiedzielnyMirek: k---a pasta bez fluoru dobre mi. Jak ja chodzilem do podstawowki to podawali fluor na szczoteczki i dodatkowo fluor w tabletkach a ze byl slodki to sie ojebywalo ta paczke w jeden dzien. Aktualnie jak spojze na zeby to kazdy byl leczony...
@dupasmoka: kiedyś to kobiety brały tasiemca w tabletkach żeby być szczupłe, a cukier krzepi
@kooliber: ale o czym to niby świadczy? Czekolada dla psów jest trująca i ile znasz psów, które umarły od czekolady? A-----l też jest szkodliwy, ścina białko itd, jednak bardzo mało ludzi ginie od samego spożycia alkoholem
za to wystarczy, że jeden rodzic z drugim zrobił ińbę nauczycielowi w szkole i od razu był traktowany z rezerwą a wystarczyło mieć rodziców dobrze wychowanych, aby być pomiatanym
@agaja: przecież ten od zmowy to ewidentny troll, pewnie ma konto na wypoku xD
Jak ja chodzilem do podstawowki to podawali fluor na szczoteczki i dodatkowo fluor w tabletkach a ze byl slodki to sie ojebywalo ta paczke w jeden dzien. Aktualnie jak spojze na zeby to kazdy byl leczony...
@agaja:
"dzieci nie są państwa, rodzic ma prawo do wszystkiego" - Korwin ;)
XD
Komentarz usunięty przez autora
@kooliber: ale o czym to niby świadczy? Czekolada dla psów jest trująca i ile znasz psów, które umarły od czekolady? A-----l też jest szkodliwy, ścina białko itd, jednak bardzo mało ludzi ginie od samego spożycia alkoholem
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fluor#Szkodliwo.C5.9B.C4.87
Jak możecie polemizować z nauką ¯\_(ツ)_/¯