Ja j---e, jaką trzeba być amebą umysłową żeby popierać zakaz handlu w niedzielę xD Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD Co za ciule #bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@Mrbimbek: ale co z innymi zawodami? Tylko sprzedawcy marketów mają mieć wolne? Inni i tak muszą do roboty iść. Niech państwo lepiej pomyśli o tym, żeby np. dni świąteczne zaczynały się kalendarzowo(czyli o godzinie 00.00) a nie od 6:00.
@Mrbimbek: Czyli jak pani pracuje w biedronce to chlip, chlip biedna nie może utulić dzieci do snu. Chyba że pracuje np. na stacji benzynowej to c--j z nią xD
@Krs90: a czy ja gdzies tak napisalem? w belgi sa stacje pre-paid bezobslugowe, jak najbardziej bym byl za tym w polsce, z reszta to jest takie typowo polskie, komus sie polepszy to nagle wszyscy w krzyk bo jak to, bo niesprawiedliwie, bo sasiad dostal a ja nie... no k---a dajcie spokoj.
@Mrbimbek: A ja jestem za tym żeby rząd pozwolił ludziom decydować za siebie, kiedy chcą pracować i kiedy robić zakupy. Co powiesz na pracę 3 zmianową? Matka idzie na nocki i nie może utulić swoich dzieci do snu. 3 zmianową pracę zdelegalizować?
@Hugenot111: jaka trzeba bylo byl ameba umyslowa aby wierzyc w przemiane pisu i na nich glosowac. Pol wypoku sie nad nimi spuszczalo przed wyborami. I prosze, jest to, co chcieliscie. Jest memiczny Duda tlumaczacy sie u Rydzyka w tv, jest Macior i "midernizacja armii", jest komunistyczny prokurator i ziobro vel "nikt przez tego pana zycia nie straci" zajmujacy sie reforma sadow i trybunalu konstytucyjnego, jest Pawlowicz i Sobecka, jest podlizywanie
@Mrbimbek To z tego że ma kiedyś te wolne, może robić wtedy co chce. Ja bym chciał mieć sobotę wolną, no i co, mam wyjść na ulice i krzyczeć o wolne soboty dla magazynierów? Po to żeby utrudnić innym życie?
@NiebieskaPlanetarnaReka A jaką miałeś alternatywe? Ja głosowałem na PiS tylko i wyłącznie dlatego że uwierzyłem w modernizację armii,oszukali mnie ale teraz już za późno.
@Mrbimbek: A ja jeszcze niedawno studiując dziennie pracowałem całe weekendy. Było to 8 dni w miesiącu za które zarabiałem około 1500zl. Przez taki debilny zakaz nie utrzymał bym się na studiach. W ta stronę nikt k---a nie myśli. W tym pokoleniu piątek piąteczek piatunio liczy się tylko jak najszybsze wyjście z roboty i najebka w weekend. Mam gdzieś osoby które nie potrafią postawić się szefowi i ciągnął całe społeczeństwo w
@Hugenot111: Baranie jeden życie to nie jedynie konsumpcjonizm.. Zakaz handlu, kurde ZAKAZ. Państwo musi zakazać pracy i zmusić do spędzania czasu przykładowo z rodziną (nota bene przydałyby się jakieś kampanie dot. tej kwestii, bo wolny Kasjer pewnie przewali te niedziele na wykopie), bo społeczeństwo staje się ślepe na drugiego czlowieka.
smieszne sa te osoby ktore tak strasznie boli d--a o niedziele, wyobraz sobie ze sa na tym swiecie osoby ktore cenia sobie bardziej czas wolny z rodzina niz wyscig szczurow. I prosze wszystkich ktorzy piepsza zeby zmienily te osoby pracy o zamkniecie dup, jeden przyklad z wielu, matka 3 dzieci od 20 lat pracujaca w sklepie, bez innego doswiadczenia, myslicie ze ja obchodza slupki ekonomiczne? Jak nie przyjdzie w niedziele to wypowiedzenie
@Hugenot111: ja tez próbowałem dyskutować z tymi co to popierają. Zero argumentów, tylko ze matka do pracy w niedziele musi iść i nie ma wolnego. Mówię ze przecież na 8 godzin idzie do pracy i jak się chce to obiad można wspólnie zjeść czy do kościoła iść ale co Ty zero logiki tylko hurr durrr niedziela ma być wolna xD a jak powiedziałem czy będzie chciał stary chleb jeść bo
Czemu w innych branżach nie zrobić od razu takiego zakazu xD
Co za ciule
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazameb #polityka
@xerror: wykladaniem towaru zajmuja sie zewnetrzne firmy, w wiekszosci hipermarketow
Niech państwo lepiej pomyśli o tym, żeby np. dni świąteczne zaczynały się kalendarzowo(czyli o godzinie 00.00) a nie od 6:00.
Ja bym chciał mieć sobotę wolną, no i co, mam wyjść na ulice i krzyczeć o wolne soboty dla magazynierów? Po to żeby utrudnić innym życie?
Komentarz usunięty przez moderatora