Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xandra: A to nie jest tak że 'dzień dobry w czym możemy pomóc" to jest domyślny tekst jak otwierasz okienko czatu a dopiero jak coś napiszesz to jest wysyłane do konsultanta? Chyba, że sądzisz, że mają zatrudnionych ludzi którzy piszą cały dzień "dzień dobry..." to każdego przeglądającego ich stronę....( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xandra przeciez tam po drugiej stronie jest jakiś student co nic z tym nie zrobi, jakby zebrać wszystkie takie pseudo promocje i zrobić znalezisko, może by otworzyło komuś oczy
  • Odpowiedz
@xandra: Brawo, jesteś genialna. Nie dość że odkryłaś co wiedza wszyscy, to nawet nie dałaś im odpowiedzieć. Masz tam w screenie 2 czerwone gwiazdki - imię i nazwisko i adres e-mail... Gratuluję inteligencji na poziomie norki...
  • Odpowiedz
@Puter: Nice try xD To znaczy gdybyś próbował trollować. Przeanalizujmy co napisałeś.

Nie dość że odkryłaś co wiedza wszyscy,

Nie, nie odkryłam, ja byłam ciekawa co Cortland odpowie na oczywiste oszustwo. Co prawda było do przewidzenia, jak zareagują, ale być może ktoś próbowałby mi tłumaczyć, że w moim pytaniu jest błąd.

to nawet nie dałaś
  • Odpowiedz
I ty naprawdę myślisz, że po tym jak wytknęłam im oszustwo i po tym jak mnie bezczelnie wywalili z czata - ktoś by mi odpisał na tego maila?

@xandra: jeśli za pierwszym razem nie wypełniłaś pól oznaczonych gwiazdką, to Twoja wiadomość nie została wysłana, geniuszko, a system odświeżył formularz. Tak to działa :-)
  • Odpowiedz
@Puter: Naprawdę jesteś bystry inaczej... Screen pokazuje, że z okna czata zostałam przerzucona przez pracownika Cortlandu po zadaniu pytania do okna wysłania maila, takie okno pojawia się też, gdy czat nie jest aktywny.

Pytanie zadałam na CZACIE gdy był AKTYWNY! Pracownik przeczytał pytanie i mnie z czatu WY-RZU-CIŁ. A o tym, że to oszustwo, jest znalezisko na głównej.

Boże, widzisz i nie grzmisz... Jeszcze czegoś nie rozumiesz? Jaka boleść? Ciekawość.
  • Odpowiedz