Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
@uszyk90: co to znaczy?
@schriker tak, bez drutu
@Silvervend najciekawsze jest to ze po wprowadzeniu drutu w nagrzane jeziorko nic juz z nim praktycznie nie mozna zrobic oprocz rozprowadzenia. Wracajac palnikiem i przytrzymujac na materiale widac jak sie gotuje ale nic sie juz praktycznie nie zmienia troche jak nierdzewka. A najlepsze w tym wszystkim jest to za ta pachwina ma miec 3mm wiec sporo, a wps jest na
Kontrakt = ltd = samozatrudniony
Perm = uop
Temp = agencyjny = umowa zlecenie
Żeby nie mieszać. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to, że są #!$%@? stawki, to wiem, tylko mnie właśnie #!$%@?, że byle kierowca ma często więcej hajsu niż spawacz.