Aktywne Wpisy

TheTostu +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)
#kryptowaluty #bitcoin #btc
Co wiemy to ze mozna porownywac btc do kazdej innej banki spekulacyjnej, bo to juz bylo (tylipany i takie tam), dlaczego btc ma byc inne?
A no tak, btc jest inne bo tego jeszcze nie bylo ... no patrz! Tulipanow tez wczesniej nie bylo ... kryzysu z 2008 tez
@mihaubiauek: Ja tez umie AT i czego to dowodzi? Umie tez myslec, oddychac, czasami nawet chodze, a nie sie czolgam, czy czegos to dowodzi? To jest jakis dowod na to ze na 100% bedzie tak jak sobie narysujesz #smiesznekreski?
@mihaubiauek: No to sam widzisz,
@skiter: Fajnie, ale czytaj poprawnie, bardzo proszę :)
Ale co ma być inaczej? Ty, jak typowi #januszekonomii w pojęciu bańki wiążesz wszystko i nic, podczas gdy każda z baniek to bardzo złożony proces. Bańka tulipanowa to coś zupełnie innego niż bańka na .com'ach, a ta zaś, to zupełnie co innego
@mihaubiauek: Poprawnie czyli jak? Bedzie roslo, bedzie spadac? Nie ma poprawnej analizy, jest tylko analiza: Zarobisz/nie zarobisz.
Innymi slowy, kazdy ma racje, a na koncu i tak liczy sie jedno: zarobiles? :) - zakladam ze tak, wiec ciesze sie . twoim sukcesem, ja nie ogrywam krypto, wiec 'tutaj' nie zarabiam, ale tez i nie trace skoro nie gram
@skiter: Poprawnie czyli tak, że gdy piszę "potrafię robić analizy fundamentalne", nie odpisuj "Ja tez umie AT".
Po totalnie nietrafionych porównaniach.
@skiter: "analizy F U N D A M E N T A L N E", nie techniczne! Omg! To są zupełnie 2 rożne rzeczy.
Pewnie nie, jak wszystkiego czego się nie uczył.
Co nie zmienia faktu, ze btc to jest banka :)