Wpis z mikrobloga

@pawlo74: no spoko trochę wróżenie z fusów. Ja myślę że powtórzy się historia z 2013 i gdzieś w grudniu nad $10000 to pęknie

wskaźnik tonego na miesięcznym pokazuje 7. czyli jeszcze grudzień a potem w styczniu zjazd. Bańki na $32 i $1000 pękły przy 9 na miesięcznym
  • Odpowiedz
  • 0
@pawlo74
@Smule

Lubię Ciebie i Twoje posty Smule bo jako jeden z niewielu starasz się na to patrzeć trzezwo.
Sam pesymista nie jestem, ale ta granica psychologiczna 10 tys $ nie będzie łatwa do przebicia, poza tym prawda jest taka że takie wzrosty nie są niezdrowe - są chore. Napędzane chciwością tylko i wylacznie. Osób które są tu że wzgledow ideologicznych jak Ty Pawlo można policzyć na palcach jednej reki,
  • Odpowiedz
@K021: a co ja albo Ty możemy na to poradzić? Możesz ostrzegać każdego a wolny rynek i tak zrobi swoje. Jak ma być bańka to niech będzie ja nie boję się tego od zawsze to znam.
  • Odpowiedz
@K021: $10000 jest raczej przesądzone, jesteśmy naprawdę blisko. Chyba, że... wpadnie naprawdę zły news. Obecne wzrosty BTC są bańkowe i nie ma się z tym co kłócić, a co najważniejsze, nie napędzane przez realną użyteczność, a spekulantów. Tak jak spekulanci teraz ciągną cenę do góry tak potem będą ją ciągnąć do dołu. Takich @pawlo74 jest naprawdę mało i większość w krypto siedzi dla kasy. BTC obecnie jest tulipanem 21
  • Odpowiedz
  • 0
@Smule Sam Vays mówi że w miejscu gdzie jesteśmy teraz to raczej nierozsądne żeby pchać się w kupno na dłuższą mete. Pomijając już fakt że to mózg od analizy to sądzę że pod jego oceny i strategie gra wielu tych bardziej i mniej zielonych (ja też nie ukrywam że mocno liczę się z jego opinia). Pewnie jakby powiedział że jutro p--------e to by wywołał niemałe zamieszanie na rynku. Ale mniejsza z
  • Odpowiedz