@IdzieGrzesPrzezWies: z Mogilskiego można wjechać w Lubicz i później w lewo w Westerplatte (to mnie zdziwiło, ale właśnie przez ten remont nie ma tam zakazu skrętu w lewo). Chyba, że było to między 23-6, wtedy fragment Lubicz od wiaduktu jest zamknięty.
@IdzieGrzesPrzezWies: Dwa razy przegapił skręt, na Mogilskim i koło Politechniki, dlatego, aż na Kleparzu byłam, gdzie skręcił w niedozwolonym miejscu zresztą...
@reiben: Na Mogilskie wjechał z lewego, a miał skręcić, powiedziałam, żeby jechał przez Grzegórzeckie do Hali Targowej, to on zrobił kółko. 20 minut jazdy, 20 zł i jedna gwiazdka.
@Sinoloveonolocreo: hmm, nie da się przejechać teraz z Grzegórzeckiego przez Halę Targową do Poczty Głównej. Chyba, że chciałaś wysiąść przy Hali, to wtedy jak najbardziej się da i powinien pojechać tak, jak prosiłaś.
@Sinoloveonolocreo: Aaa, ślepa jestem i teraz zobaczyłam tag #uber. Próbuj się odwoływać do supportu. Np. w mytaxi, jak kiedyś napisałam, że kierowca specjalnie wpierniczył się w korek, zamiast jechać tradycyjną trasą (co było prawdą), to mi dali kod na 20 zł. Może i tu się uda.
#uber #krakow #trasawidokowa
źródło: comment_znRnORUgFFYGuq0UptMYA7AFo7jywA9m.jpg
Pobierz@reiben: Na Mogilskie wjechał z lewego, a miał skręcić, powiedziałam, żeby jechał przez Grzegórzeckie do Hali Targowej, to on zrobił kółko. 20 minut jazdy, 20 zł i jedna gwiazdka.
@Sinoloveonolocreo: nie da się, w drugą stronę jest zamknięte.
juz nie chce mówic, jakby trasa by wygladała taxi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na przyszłość polecam #mytaxi
Z lubicz nie mozna skrecac w lewo w westerplatte
Z grzegorzeckiego nie mozna jechac w wielopole
Obwiozl cie o cale 2 zl na tych stawkach. Do pieca z nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Anotherelf: Ja rozumiem, że najlepiej było mu jechać przez Pawia, czy tam Warszawska, ale on pojechał aż do Długiej i dopiero tam zawrócił.
ma jechac najkrotsza bo beda robic korekty korekty korekty korekty
swoja droga uber jednak jest jeszcze w Krakowie, nie powiedziałbym
to musza byc tam desperaci
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie, ale widziałam duże zakłopotanie na jego twarzy i aż mi się samej smutno zrobiło.
Mam miętkie serce (╥﹏╥)