Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +62

wscieklykabanos +229
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

#uber #krakow #trasawidokowa
źródło: comment_znRnORUgFFYGuq0UptMYA7AFo7jywA9m.jpg
Pobierz@reiben: Na Mogilskie wjechał z lewego, a miał skręcić, powiedziałam, żeby jechał przez Grzegórzeckie do Hali Targowej, to on zrobił kółko. 20 minut jazdy, 20 zł i jedna gwiazdka.
@Sinoloveonolocreo: nie da się, w drugą stronę jest zamknięte.
juz nie chce mówic, jakby trasa by wygladała taxi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na przyszłość polecam #mytaxi
Z lubicz nie mozna skrecac w lewo w westerplatte
Z grzegorzeckiego nie mozna jechac w wielopole
Obwiozl cie o cale 2 zl na tych stawkach. Do pieca z nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Anotherelf: Ja rozumiem, że najlepiej było mu jechać przez Pawia, czy tam Warszawska, ale on pojechał aż do Długiej i dopiero tam zawrócił.
ma jechac najkrotsza bo beda robic korekty korekty korekty korekty
swoja droga uber jednak jest jeszcze w Krakowie, nie powiedziałbym
to musza byc tam desperaci
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie, ale widziałam duże zakłopotanie na jego twarzy i aż mi się samej smutno zrobiło.
Mam miętkie serce (╥﹏╥)