Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Politycy znów zabierają się za burzenie Pałacu Kultury i Nauki. Z gruzów monstrum można by usypać kilka patriotycznych kopców i ponazywać je wzniośle, jeśli w kimś drzemie taka potrzeba. Ale jak to rozebrać i ile trzeba wywrotek, żeby wywieźć sam gruz? Bardzo zgrubną metodą policzyłem kilka rzeczy. Podkreślam – moje obliczenia powstały przy pomocy prymitywnych metod i szeregu skandalicznych uproszczeń. Co z nich wynika?
#polityka #polska #warszawa #pkin #palackultury #heheszki #architektura #budownictwo #ciekawostki
link: http://www.coolhunters.pl/ramka/ile-kosztowaloby-zburzenie-palacu-kultury-i-nauki
@mDeo: Daj spokój. Przecież to tekst na poziomie 15 latka. Ale autor przynajmniej jest szczery wobec czytelników i stwierdza cytuje: Pojęcia nie mam o budownictwie.
Sprzedać za dobre pieniądze olbrzymi teren w centrum stolicy - i niech się właściciel martwi z kosztami usuwania gruzu (który też można