Wpis z mikrobloga

• 180
Będąc z dzieckiem na zakupach w jednej z lubelskich galerii poczułem się dyskryminowany jako ojciec... Niestety nigdzie obok nie było pomieszczenia dla ojców z dziećmi... Musiałem dzwonić po żonę żeby przyjechała młodemu zmienić pieluchę ( ͡° ͜ʖ ͡°) A serio to i tak skorzystałem ale niesmak pozostał #zalesie
HaSSaN - Będąc z dzieckiem na zakupach w jednej z lubelskich galerii poczułem się dys...

źródło: comment_7Tv4ITBHwqk0bwrbwOXeItRQgIbQuXDP.jpg

Pobierz
  • 15
via Android
  • 0
@Pienio69 Myślę, że pora na to była już dawno niestety...

@Slonx Na pewno napiszę do zarządcy budynku o ile uda mi się znaleźć jakis kontakt oprócz telefonu. Wołam #lublin może ktoś z Was zna email do zarządcy Galerii Lubelskiej ? Jeśli nie to będę dzwonił na tygodniu i opublikuję jakąś ewentualną odpowiedź.
via Android
  • 1
@Kismeth Ale @Slonx ma rację to nie jest tylko miejsce do karmienia dzieci, jest to miejsce również do przebierania dziecka, jest toaleta, umywalka itp. Także nie generalizujmy, że tylko do karmienia
To jest nic.. Jak jedziesz autostrada czy inną Eską to są te punktu obsługi podróżnych czy jak je tam zwał.. I tam są toalety.. I żeby wejść do pokoju rodzica z dzieckiem musisz wejść do pomieszczenia toalety dla kobiet.. To jest dopiero dyskryminacja i zakłopotanie będąc tatą na wycieczce z dzieckiem...