Aktywne Wpisy
MillerN +1
Może ktoś wyjaśnić dlaczego absolutnie nikogo w #wroclaw nie interesuje używana #opona w super stanie? nadal takie bogactwo w PL że nikt używek nie kupuje? wystawione na allegro i 0 odzewu. Co robię źle? gdzie wystawia się obecnie #opony?
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Kopyto96 +199
Tatuaże u laski = zaburzenia psychiczne. Nie poznałem jeszcze żadnej normalnej kobiety z dziarami. Dla mnie idealny znak, żeby od takiej się trzymać z daleka. Ewentualnie jeszcze jakaś jedna, mała dziarka, zrobiona w młodym wieku. Ok. Ale jak widzisz babę, która zrobiła z siebie brudnopis, to masz pewność, że trzeba zachować dystans.
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
I mam teraz dylemat. Czy #!$%@?ć salon do skarbówki za brak kasy fiskalnej i szukać nowego fryzjera czy olać sprawę i pozwolić żeby dalej na cwaniaka okradał państwo?
Dodam tylko że nie jest to typowy golarz Filip z Pana Kleksa, tylko jakis tam mistrz fryzjerstwa, prowadzący szkolenia itp.
#pytanie #urzadskarbowy #podatki #prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Idiotów co piszą o złodziejach na wiejskiej, to nie słuchaj bo to debile.
Ja bym zmienił fryzjera.
@JacekBalcerzak: Tak.
Odniesienie do komunizmu to błąd logiczny (sofizmat rozszerzenie) i nie czuję się zobowiązany odnosić
Jak kupisz coś w sklepie i okaże się że jakość jest niższa od oczekiwanej to możesz iść ten sklep okraść? Co Ty pierdzielisz za androny.
W feudalizmie też chłopi pracujący za kromkę chleba np. korzystali z narzędzi które dał im feudał, na rynek jeździli po drogach wykopanych za kasę króla i strzeżonych przez żołnierzy opłacanych z
@Wergiliusz: Usprawiedliwianie kradzieży działalnością państwa to jedna z głównych elementów tzw. mentalności komunistycznej.
I nie interesuje mnie ile innych osób zostało wyleczonych, co oni tam rzucają monetą kogo leczyć a kogo nie? Fajne państwo. I nie ma czegoś takiego jak "tzw mentalność komunistyczna", jest co najwyżej "wymyślone na potrzeby komentarza na wykopie ad hoc pojęcie mentalnosci komunistycznej".
@Wergiliusz: A jak nie uznają? A jak kupiłem kebaba i mi nie smakował?
@Wergiliusz: Oo już wychodzi szydło z worka. Jesteś po prostu złodziejem - okradasz całe społeczeństwo i dorabiasz do tego ideologię.
@Pomeranian: mentalność psa ogrodnika, po angielsku nazywana mentalnością kraba, bo jak się kraby wrzuci do wiadra będą się wzajemnie ściągać w dół.
@ediz4:
Nazywanie uległości wobec państwa mentalnością komunistyczną xD tacy jak ty jeszcze niedawno wyrywali żydom złote zęby bo te zostały uznane za własność III Rzeszy.
Państwo nie ma
@megaloxantha: Ja pierdziele co za kretynizm. Weź chłopie się nie ośmieszaj i idż pracodawcę okraść bo Ci za mało płaci
Komentarz usunięty przez autora