Ginekolodzy to dobre śmieszki, typiara z roboty mi opowiadała jak jeden pochwalił jej małą, mówiąc "Troje dzieci pani urodziła, ale tą cipke to ma pani jak młoda kózka" xDDDD
@Wjolka: Takie zachowanie nierzadko jest spotykane - tym bardziej jak np. jest stałą pacjentką od 15-20 lat to takim włączają się „śmieszki” bo jednocześnie zaczynają się traktować jako znajomi. Wot co człowiek to zachowanie.
@Wjolka: ale jakby jeden z drugim smieszki, uslyszeli od proktologa, że "fajny odbyt, luźny taki, ruchalbym" to nagle do smiechu by nie było No ale padlo slowo cipka, hehehehe beka w #!$%@?
@Hannahalla Na jakiej podstawie twierdzisz ze nierzadko? Skad wiesz na ile te relacje pacjentek (jak się domyslam) nie są podkokoryzowane?
Jesli faktycznie cos takiego ma miejsce, to ci lekarze najwidoczniej zapomnieli o etyce zawodu. A od tej profesji wymaga sie w kontaktach z innymi więcej niż od panów na budowie komentujacych przechodzące obok kobiety. Nie gra tu roli 'stopien zazylosci' z pacjentem.
@Naxster Dokładnie tak. Wszystko ok gdy się nie odnosi takie cos bezposrednio do nas. A jakby przyszła stresująca sytuacja (czym czesto jest samo badanie) lub zarty z czegos niepokojacego w kwestii zdrowia to już by zabawnie nie było.
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
@CigarettesAfterSex: ale czego nie rozumiesz?
No ale padlo slowo cipka, hehehehe beka w #!$%@?
Jesli faktycznie cos takiego ma miejsce, to ci lekarze najwidoczniej zapomnieli o etyce zawodu. A od tej profesji wymaga sie w kontaktach z innymi więcej niż od panów na budowie komentujacych przechodzące obok kobiety.
Nie gra tu roli 'stopien zazylosci' z pacjentem.
@Wjolka: myślę że z tej okazji czas się #!$%@?ć, bo to straszne
Myślałem, że to słowo wczesnych lat 90tych już zginęło na zawsze ( ͡º ͜ʖ͡º)
A jakby przyszła stresująca sytuacja (czym czesto jest samo badanie) lub zarty z czegos niepokojacego w kwestii zdrowia to już by zabawnie nie było.