Wpis z mikrobloga

@p0lybius: każda dziewczyna która tam jest powie ci że szuka tam czegoś poważnego (no może nie każda, tak z 80%), ale jak trafi na alvaro to ściągnie majtki przez głowę xD
jak jesteś przystojny i masz gadane to nie będziesz miał problemów z hehe wiadomo czym
  • Odpowiedz
@fiszifiszi: @RuskaKarafka: @aardwolf: @JanPapejTrzeci: tak panowie, tylko chodzi mi o praktyczny wymiar. Aż tak niedoinformowany nie jestem w gatunku tindera, raczej chodzi mi na ile trzeba trzymać pozory.

Załóżmy że się uda umówić z jedną. Dalej trzeba strugać z siebie pajaca i gdzieś zapraszać, bawić się w konwenanse i ja mam udawać, że nie chodzi mi o jedno, a ona będzie udawać że chce
  • Odpowiedz
Dalej trzeba strugać z siebie pajaca i gdzieś zapraszać, bawić się w konwenanse i ja mam udawać, że nie chodzi mi o jedno, a ona będzie udawać że chce mnie wpuścić do domu na noc?

@p0lybius: Niestety
  • Odpowiedz
@p0lybius: nie korzystałam nigdy z tindera ale wyobrażam sobie, że nie da się ocenić, czy chce się iść z kimś do łózka tylko na podstawie zdjęć i czatu przez komunikator. trzeba sobie spojrzeć w oczy, usłyszeć głos, zobaczyć na żywo.

no chyba że się jest desperatem i jest wszystko jedno
  • Odpowiedz