Wpis z mikrobloga

#pasta #korposwiat

wyjazd szkoleniowy dla pracowników dwóch oddziałów tej samej firmy, nazwijmy je Januszex Bemowo i Januszex Ochota
od początku atmosfera pomiędzy oddziałami napięta, czuć jakieś waśnie z przeszłości
przy wszystkich zajęciach/warsztatach jakieś docinki i podkręcanie atmosfery
wieczorem, już przy alkoholu, luźniejsze zajęcia - udawane zapasy sumo w takich grubych kombinezonach żeby wyglądać jak sumoka i sobie nie zrobić krzywdy
na ring wychodzą dwa najroślejsze mirasy z obydwu oddziałów, pojedynek gigantów
reszta dopinguje jak na derbach krakowa, lecą już hasła typu JEDZIEMY Z K-----I itd. xD
widzimy, że zaraz będzie inba więc mówimy, że jednak już musimy kończyć i kombinezony się chyba popsuły i w ogóle xD
dwa najtęższe mirki schodzą z ringu z mordem w oczach
3 godziny później
wszyscy n----------i
ja poszedłem na basen w budynku obok hotelu
wracam do pokoju
ktoś z---------ł stroje sumo, które u nas leżały
o----------------a
biegnij dookoła ośrodka
za jakimś magazynem prawdziwa k---a bitwa pod grunwaldem
n--------a się z 10 mirasów, w tym dwóch w strojach sumo, którzy zasadniczo tylko próbują podnieść się z ziemi ale są przy każdej próbie przez kogoś butowani z powrotem na glebę
okazało się, że tych dwóch mirków z------o nam stroje sumo i poszło doprowadzić pojedynek do skutku, z nimi poszli kibice obydwu sumo-fajterów
walka była za mało dynamiczna (no k---a po to są te stroje xD) więc kibicie się włączyli xD
na szczęście brak poważniejszych ran
do poźnych godzin nocnych trwają jeszcze walki podjazdowe w różnych częściach ośrodka
ja biegam z szefem i próbuję je uspokoić bo dla naszej firmy to przypał jakby kogoś ubili na naszym szkoleniu na temat współpracy xD
o jakiejś inba przed hotelem
patrz co się stało
jakiś mirek wisi w samych gaciach na poręczy balkonu na drugim piętrze i nie może zejść bo noga mu się zaklinowała w balustradzie balkonu
balustradę trzeba rozginać lewarkiem od samochodu
okazuje się, że mirek szedł wydymać jakąś karynkę z drugiego oddziału tylko nie chciał być uznany za zdrajce narodu więc szedł balkonami n------y i noga mu ugrzęzła xD
11 rano
wszyscy skacowani pakują się do autokarów
wyłania się szef jednego oddziału kompletnie n----------y, z r-------ą walizką i rozpiętą koszulą
podchodzi do szefa drugiego oddziału
A TOBIE K---A W DUPĘ C--J bombanamorde.gif
wyskakuje szef firmy na całą warszawę
PANIE JANUSZU PAN JEST ZWOLNIONY
NO I C--J K---A DOBRZE
Pan Janusz odchodzi z r-------ą walizką i rozpiętą koszulą do lasu, w poszukiwaniu nowej ścieżki kariery
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 150
@Jarmula niestety. Imprezy integracyjne w korpo to największy rak. Mnóstwo imprez na których byłem kończyło sie tragicznie.
Z takich najbardziej medialnych to chyba impreza z 2005r wielkiego banku w pl gdzie gość z panną się naćpali i uprawiali s-x na gali przy stoliku. Pech chciał ze ktoś porobił fotki i sprzedał do superexpressu. W poniedziałek artykuł "Tak sie bawi XXXXbank". Laska (mężatka) popełniła s---------o
  • Odpowiedz
@Ssslave: @desensitization: > Temat strasznie stary ale pokuszę się o odkopanie :)
Po pierwsze szmatka się nie powiesiła tylko odeszła po tym z pracy, więc dla wielu osób "znikneła".
Po drugie ma się dobrze i nawet ciągle jest mężatką (możliwe że mąż się nie dowiedział, ale tego nie wiem)
Po trzecie ma na imie Aneta i mimo tylu lat wstecz nadal prezentuje się nieźle :)
naganiaczherculesa - @Ssslave: @desensitization: > Temat strasznie stary ale pokuszę ...

źródło: comment_Bt0txoIrUPC3Ov6CtECmgDB9FVaVOJTu.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz