Aktywne Wpisy
IceGoral +546
#sejmstream podbił internet. Wykop jest jednak potężny.
Od wczoraj nic nie ruszałem na stronie bo byłem wypruty po wtorku kiedy hotfixowałem na produkcji cały dzień.
Plan na najbliższy tydzień przed kolejnym posiedzeniem to:
-poprawienie wersji mobilnej
-dodanie harmonogramu obrad
-feed z #sejm na żywo lub własny czat
-poprawienie synchronizacji między kamerami oraz opcja cofania wszystkich kamer jednocześnie
-możliwość "ustawienia lewaków na lewo i prawaków po prawej stronie" (najbardziej plusowana propozycja) od @
Od wczoraj nic nie ruszałem na stronie bo byłem wypruty po wtorku kiedy hotfixowałem na produkcji cały dzień.
Plan na najbliższy tydzień przed kolejnym posiedzeniem to:
-poprawienie wersji mobilnej
-dodanie harmonogramu obrad
-feed z #sejm na żywo lub własny czat
-poprawienie synchronizacji między kamerami oraz opcja cofania wszystkich kamer jednocześnie
-możliwość "ustawienia lewaków na lewo i prawaków po prawej stronie" (najbardziej plusowana propozycja) od @
PodniebnyMurzyn +77
Objad do oceny
#jedzzwykopem
#jedzzwykopem
Przed jazdami (jestem instruktorem nauki jazdy), obchodziłem samochód, żeby coś do bagażnika wrzucić - ciężki dziecięcy fotelik. W pewnym momencie spadły mi okulary i poczułem silny ból w lewym łokciu, który w pewnym momencie zniknął przytłumiony bólem...krocza. Obie nogi wpadły mi do studzienki kanalizacyjnej, wieko stanęło "w pionie" a ja zawisłem na nim. Gdyby nie kursanci nie wyszedłbym z tego o własnych siłach. Rezultat: 5 szwów w newralgicznym miejscu, naciągnięte ścięgno (boli od pachwiny po kolano), stłuczenia prawej piszczeli i kolana, lewego łokcia, zaczyna mnie boleć kark...Boli jak siedzę, boli jak leżę, nie mogę kichać, kaszleć, smarkać, boję się iść do kibla na dwójkę.
Jest ktoś obeznany w temacie #odszkodowanie ? Teren szkoły średniej, pod władaniem starostwa miasta. Gdzie się udać, by uzyskać jakieś zadośćuczynienie? #pytanie #maszprawo #ubezpieczenia trochę #polskiedrogi #wypadek
@Dzyszla: Tak będę robić. Z tym, że to na terenie szkoły jest. Studzienka wygląda na kanalizacyjną (spodnie śmierdzą lekko) więc telekomunikacja odpada. Będzie protokół wypadkowy (mam umowę zlecenie w szkole) i z tym udam się do starostwa.
Zdrowia! O cierpliwości w dochodzeniu praw...
Komentarz usunięty przez autora