Wpis z mikrobloga

• 0
@Inguz a właśnie specjalnie zostanie, plusiki sobie narobili, szkoda żeby to kasować, nie będę nikomu psuć wieczoru ( ͡º ͜ʖ͡º)

Poza tym, ten wpis, czytany od początku do końca, fajnie pokazuje upośledzenie niektórych w opisywaniu rzeczy których nawet nie powiedziałem.

Zostawię sobie, i wpisze do pamiętniczka ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 1
@Lorne to nie moje zdjęcie, ja nigdy nie dodał bym bez zgody autora bądź osoby która na zdjęciu jest, sam bym tego nie chciał więc dlaczego miał bym to komuś zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Helsantonio_Montes a chodź by tutaj. Ale o co chodziło nie ma pojęcia, sugeruję się tytułem, jeszcze poczekam aż napiszą o tym jakieś gazetki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@v1lk: JP mówisz?, to jest P z kotwicą, symbol polski walczącej komuszku.I co ze jedzą kebaba,bo każdy na marszu to rasista według gazety wyborczej itp to byłoby to dziwne ?Kociokwik antify miód na me uszy ()
  • Odpowiedz
  • 0
@Cichydon ludzie na marszu według mnie to Polacy, zwykli prawdziwi Polacy, nikt inny, ludzie zapominają że ten dzień miał być dla nas wszystkich,byś my pamiętali co osiągnęła wolna i niepodległa Polska, a teraz jest to pokaż siły, prawa, demokracji, prawdziwości, rasy, koloru, przekonań i wszystko inne co jesteście sobie w stanie dopowiedzieć, bardzo ale to bardzo mi przykro z tego powodu, na szczęście są dobre dusze w państwie,
  • Odpowiedz
@v1lk: Odpisałem ci bo najpierw obrażasz symbol powstańców o wolnoć ,na dodatek insynuujesz że każdy tam to rasista to jak to oni z kebebami a potem mówisz że ktoś rozpoczyna kłótnie ?.Kolego tam było 60 tysięcy osób,w samej Warszawie a pochody odbywały się też w innych miastach,całe rodziny.
  • Odpowiedz