Aktywne Wpisy
Clermont +54
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
Jeśli nie wiesz o co chodzi znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wykop30plus #kiedystobylo
#wykop30plus #kiedystobylo
#januszebiznesu #gorzkiezale #zalesie
@KrzyzaczeQ: Mam nadzieję, że zgłosiłeś?
@Sloneczko: dobrze podpowiadasz mireczku, a więc hasło to CRM na Hajdowskiej w #lublin
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ofc tez lublin. Jako ciekawostke dodam, ze ja w swoim zawodzie mam kilkuletnie doświadczenie i w ocecnej robocie dostaje wieksza premie kwartalna niż przecietnie proponowane wynagrodzenie miesieczne w kancy xD
@KrzyzaczeQ: Aaaa, byłem tam na rozmowie pół roku temu :D
To juz wiem, dlaczego od razu zakończył rozmowę, jak powiedziałem, że chciałbym zarabiać 3 tysiące miesięcznie netto, bo inaczej mi się nie opłaca dojeżdżać :D
I te jego durne pytania jak nigdzie indziej. Dziwny ten cały szef tam w ogóle. Pytał mnie o 'sukcesy zawodowe' to mówię, że nie mam
Problem w tym, żeby znaleźć robotę nie na 3 zmiany, bez pracujących weekendów, po 8 godzin i dostać do łapy te 3 tysiące chociaż. To już jest wyczyn i prawie