Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +19

Jeśli macie jakieś pytania, które chcielibyście bym zadał, to walcie śmiało na PW albo w komentarzu pod wpisem.
Gra wyszła jakieś 2 tygodnie temu, a ma już prawie 200 000 (!) pobrań w Appstore!
Na załączonym obrazku screen z mojej farmy w grze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#javadevmatt #podcast #gamedev
źródło: comment_QPBev7QzVJrRcNAznEGjo1KWI42Di9Yf.jpg
Pobierz@sortris: Naprawdę nie wiem co was sklonilo do selfpublishingu w najbardziej p---------m okresie najbardziej p----------o rynku najbardziej p---------j branzy :(
@ofczy: chciałbym mieć tak fatalne wyniki ʕ•ᴥ•ʔ
xD
@TadeuszSynZygmunta: a nie? :D
@ofczy: oczywiście gratuluję i zapraszam kiedyś do podcastu jak będziesz miał ochotę. :) Jednak nadal wynik Blocky Farm wydaje mi się bardzo dobry. Jeszcze wszystko przed nimi.
@JavaDevMatt: Wynik Build a bridge zaskoczyl nas samych, zrobilismy tez Dancing Line - +50mln pobran i 2-3mln DAU... Wiesz, tu nie chodzi o to zeby teraz kutasami sie porownywac. Chodzi o to, ze przez selfpublishing gra stracila potencjal pieniezny. Moglabybyc kilka/nascie razy fajniejsza,