Wpis z mikrobloga

Wspólczuje niektórym polskim "biznesmenom", że tak ciężko im się powodzi: gość o------y jak Harvey Specter, zakupy w biedronce - bulka i kubuś i bierze na to fakture xD
#wroclaw #januszebiznesu
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erwerwerwer: tylko teraz pytanie czerepy, po c--j ma kupować oryginał - ludzie inteligentni szanują pieniądze i skoro mogą wydawać mniej to wydają. No chyba, że to p--------e bananowce jakich raz spotkałem w krakowie w sklepie z alkoholem. Ja p------e byli o------i tak, że ja p------e a kłócili się 30 min przy kasie jaki smak wina wziąć za 17 zł i że nie wezmą dwóch - no ja p------e.
  • Odpowiedz
@erwerwerwer: Nie rozumiem, czemu nie mógł kupić taniej drożdżówki i podróbki kubusia xd Przeciez nie trzeba od razu rozjebywać hajsu jak sie ma. Jak lubi takie soczki to niech pije ;) Kupowanie drogiego żarcia nie świadczy o posiadaniu kasy lub nie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
Kupowanie drogiego żarcia nie świadczy o posiadaniu kasy lub nie.

@grzeszna: nie chodzi o to co kupuje, a o fakt że bierze to na fakture. Nic mnie tak nie denerwuje jak bizmesmen kupujacy znaczek na poczcie za 2 zł i "fakturke poprosze". Widze go czesto. Kupilby raz 20 znaczkow i zaoszczedzilby papier, ksiegowosc i czas.
  • Odpowiedz
@merengue: K---a kiedyś taki dzban przede mną w kolejce czekał na zwrot 20 groszy, bo mu kasjerka złą bułkę policzyła. Z 5 min stało panisko za kasą, jeszcze ostentacyjnie patrząc się na zegarek. Wyciągnąłem mu te drobniaki ze swojego portfela, to pajac się popatrzył i sobie poszedł XD
  • Odpowiedz
@grzeszna: nie chodzi o to co kupuje, a o fakt że bierze to na fakture. Nic mnie tak nie denerwuje jak bizmesmen kupujacy znaczek na poczcie za 2 zł i "fakturke poprosze". Widze go czesto. Kupilby raz 20 znaczkow i zaoszczedzilby papier, ksiegowosc i czas.

@Wychwalany: myślisz, że to jakiś biznesmen, a to może jest jakiś chłopak na posyłki z urzędu albo gównofirmy, która go "po drodze" do
  • Odpowiedz
@erwerwerwer: A myślisz, ze niepodrabiany kubuś jest lepszy? D: tez ma tone syropu glukozowo-fruktuzowego, którego jeszcze bardziej powinno sie wystrzegać. Trzeba patrzyc na skład a nie firme ;) Podróby kubusia z biedry maja w miare naturalny skład i cukier zamiast tego syfnego syropu ;) więc dbanie o zdrowie to słaby argument ;)
  • Odpowiedz