Wpis z mikrobloga

@spion999: beka z internetowych oglądaczy aut.

a niech mi pan zrobi zdjęcia ze stanem bieżnika w 4 miejscach i datą produkcji każdej, podkreślam każdej z opon bo chciałbym sprawdzić czy nie będzie konieczne ponowne wyważenie kół, lub zakup nowych opon.

Takie k---a miewają żądania przy zakupie j------o 15 letniego auta, a potem s------l umówi się i nie przyjedzie 'bo żonie kolor się nie spodobał'.
Po 3 wymienionych zdaniach widać czy
  • Odpowiedz
@smieszko_drugi_lambert: nie, powinien zapytać o rzeczy ważne w przypadku 15 letniego auta. Wszystko rzetelnie opisuję, obtarcia i uszkodzenia zaznaczam w czerwone kółka. Jak ktoś marnuje mój czas i przeprowadza internetowe weryfikacje, a każdy wydatek musi skonsultować z żoną której zawsze coś nie przypasuje, to niech s-------a

Przyjedzie pan handlarz, cofnie licznik o połowę i ten sam frajer od niego weźmie.
  • Odpowiedz
@hematemesis Ale w tym przypadku nie widzimy ogloszenia, nie wiemy więc czy mamy do czynienia z kupujacym o ktorym piszesz, czy z handlarzem oszustem który liczy na to, ze mimo, ze powie w sieci, ze wszystko jest igła, da zdjecia robione cegłą, a potem ktoś przyjedzie, zobaczy, że r-------e to i tak kupi. Co z tego, że samochód ma 15 lat, to znaczy, że nie wolno pytać o jego stan techniczny?
  • Odpowiedz
beka z internetowych oglądaczy aut.

a niech mi pan zrobi zdjęcia ze stanem bieżnika w 4 miejscach i datą produkcji każdej, podkreślam każdej z opon bo chciałbym sprawdzić czy nie będzie konieczne ponowne wyważenie kół, lub zakup nowych opon.

Takie k---a miewają żądania przy zakupie j------o 15 letniego auta, a potem s------l umówi się i nie przyjedzie 'bo żonie kolor się nie spodobał'. Po 3 wymienionych zdaniach widać czy ktoś kupi auto,
  • Odpowiedz