Aktywne Wpisy
WielkiNos +489
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +554
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Ostatnio na jednej z grup #szczecin zobaczyłam prośbę o pomoc w postaci jedzenia. Stwierdziłam że napiszę mimo iż jestem przed wypłatą. Pani okazała się być bardzo miła i mówiła że sama przyjedzie po to jak dzieci (dwójka dzieci niepełnosprawnych) będzie w przedszkolu. Oczywiście ja w tym czasie będę w pracy więc pojechałam dzisiaj rano przed pracą. Zawiozlam mleko, herbatę kakao, jakieś mięso, kaszę itp. Dwie reklamówki.
Wyszedł partner tej dziewczyny. Widać normalny chłopak. Widać że się nie przelewa. Dziękował bardzo. Miałam w sumie dreszcze i łzy w oczach widząc wdzięczność za te kilka produktów.
Warto pomagać!
#pomagajzwykopem #czujedobrzeczlowiek #dziendobry
@samuraj24 to jest tak fajne i pozytywne uczucie że chcesz się tym dzielić. Zresztą też może akurat też ktoś inny będzie chciał pomóc
R_R
Tak samo jak ja nie miałam co do gara włożyć a chodziłam