Aktywne Wpisy
Quear +3
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +10
Top1 najlepszych czesci kobiety
Ostatnio na jednej z grup #szczecin zobaczyłam prośbę o pomoc w postaci jedzenia. Stwierdziłam że napiszę mimo iż jestem przed wypłatą. Pani okazała się być bardzo miła i mówiła że sama przyjedzie po to jak dzieci (dwójka dzieci niepełnosprawnych) będzie w przedszkolu. Oczywiście ja w tym czasie będę w pracy więc pojechałam dzisiaj rano przed pracą. Zawiozlam mleko, herbatę kakao, jakieś mięso, kaszę itp. Dwie reklamówki.
Wyszedł partner tej dziewczyny. Widać normalny chłopak. Widać że się nie przelewa. Dziękował bardzo. Miałam w sumie dreszcze i łzy w oczach widząc wdzięczność za te kilka produktów.
Warto pomagać!
#pomagajzwykopem #czujedobrzeczlowiek #dziendobry
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@michalinka123 kupiłam herbatę, kakao, 4 mleka wydalam ledwo 20 zł. Do tego dałam to co miałam w domu bo na koncie do piątku zostalo mi jakoś 18 zł i więcej nie mogłam kupić. Ale dałam kaszę, makaron, mrożonki (warzywa, mięso, kiełbasę) jakieś puszki. Zresztą co za różnica?
@support myślisz że jaki miałam w tym interes?
@support myślisz że zrobiłam to dla poklasku. No spoko. Myślisz że
- dostaja 1000 z 500+,
- maja w pelni sprawnego chlopa ktory w jakims markecie z nadgodzinami wyciagnie spokojnie kolo 2k,
- kobieta pewnie zasilek dla bezrobotnych jesli nie pracuje,
- nie wnikam bo zapewne MOPS takim osoba tez doklada ale na tym sie
@PtactwaWiele co do internetu / telefonu. Nie można tak o sobie zerwać umowy i po prostu go nie mieć. Zrezygnować z posiadania telefonu? I co wtedy gdy np będą chcieli zadzwonić z przedszkola czy coś? Do sąsiada maja dzwonić? Życie nie jest czarno białe. Nie znam dokładnie sytuacji, ale wiem że życie kosztuje dużo a los jest przewrotny.
@dorotka-wu: xD sama sobie zaprzeczasz
@support nie wiem w jaki sposób?