Wpis z mikrobloga

@pawlo74: Tak ale nie wiadomo ile beda szly bloki.. do tego wez to wyslij bez RP.

Dostałem mail od trezora ze będą to implementowac, ale napisali, ze rozdzielanie robi sie na wlasne ryzyko :D

chyba bedzie trzeba porozrzucac po gieldach - przynajmniej czesc, bo szykuje sie niezla impreza
  • Odpowiedz
@pawlo74: Rozdzielacze będą działać dopiero po 100 blokach od forka, więc trzymając bity na portfelu 2x na wejściu nie #!$%@?. Jedyny sposób na sprzedaż od razu po wejściu to trzymanie BTC na giełdzie.

Co do golda to nie wiem, zlałem kompletnie temat i się nie interesowałem tym scamem, jakos mało tego mam bo nawet nie chcialo mi sie wyplacac na portfel.

Cytat z bitcoin forum:

" Pomysł prosty, ale nie koniecznie
  • Odpowiedz
@Smule: jakoś nie wierzę temu forum, od początku jawi mi się gniazdem bigblokersów. Patrz na nazewnictwo, fejk bitcoin "btc1", prawdziwy bitcoin "btc 1mb" WTF?! Propaganda.

Poza tym Paul Sztorc i Jamie Song mówili coś innego.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Post stąd klik

Akurat rav3n jest modem i zna bitcoina od strony technicznej bardzo dobrze ;) a ze nie jest za core... coz jego wybor to nie zmienia faktu ze duzo wie.

Nawet trezor wspomina o tym, że trzeba poczekać aż chainy po forku się rozdzielą, patrz klik pod "Guide to manual B2X coin-splitting"
  • Odpowiedz
Akurat rav3n jest modem i zna bitcoina od strony technicznej bardzo dobrze ;) a ze nie jest za core... coz jego wybor to nie zmienia faktu ze duzo wie.

@Smule: zmienia i to wiele. To jest rak. Po kilku jego wypowiedziach nawet już tam nie wchodzę. Koleś ma #!$%@? w bani. Jak można być przeciwko Core i tym samym za bitcoinem? Te rzeczy wykluczają się nawzajem.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Wolny świat pawlo. Dla każdego bitcoin jest czym innym, ja i ty wolimy core a ktos inny woli bcasha albo 2x i ma do tego pelne prawo. Nie kazdy musi sie zgadzac z Twoimi poglądami i powinienes to uszanowac.

Core zresztą idealne też nie jest i komus moze to nie pasowac ;) Komus np. huby LN mogą sie nie podobac, bo preferuje transakcje onchain i uznaje LN za decentralizację. To
  • Odpowiedz
@Smule: zaraz to niech sobie ma swoją opinię ale niech nie szkodzi i atakuje mojej sieci i mojego majątku. Niech sobie robi co chce w swojej sieci dala od bitcoina. Ja odtąd sprzedałem bikasza nie chcę nawet wiedzieć co się tam dzieje tak samo jak o szitach. I nie mów mi, że można te sprawy pogodzić bo to nieprawda.
Pamiętam jak siedziałem w szitach to cieszyłem się, że bitcoin traci bo
  • Odpowiedz
@pawlo74: dwa debile, jeden roger drugi on a strony mają niby o bitcionie i obydwaj atakują tego bitcoina bo nie poszedł ich drogą po ich myśli. Dyktatorzy. Dlaczego nie odseparują się i zmienią nazwy swoich stron?
  • Odpowiedz
@pawlo74: No tak a on może miec majątek w bcashu albo innym szicie i tez napisac ze atakujesz jego siec i szkodzisz jego majątkowi... i co z tego? :D

Niech sobie piszą co chcą, kazdy ma wlasnosc do wlasnej opinii i powinienes ją uszanowac. Jak to mówią lepsza technologia się zawsze obroni.. więc nie wiem o co sie martwisz.
  • Odpowiedz