Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +110
Bruce Willis nie zmienił tylko kariery. On zmienił czyjś los.
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
źródło: 1000015276
Pobierz
zajsty +38
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz

Więcej niż za #bch
#kryptowaluty #bitcoin #btc
Dlaczego każdy atakujący daje nam pieniądze za darmo?
źródło: comment_ePDknzR006Q2xQPxMbWEmUleDHztglwC.jpg
PobierzDostałem mail od trezora ze będą to implementowac, ale napisali, ze rozdzielanie robi sie na wlasne ryzyko :D
chyba bedzie trzeba porozrzucac po gieldach - przynajmniej czesc, bo szykuje sie niezla impreza
Co do golda to nie wiem, zlałem kompletnie temat i się nie interesowałem tym scamem, jakos mało tego mam bo nawet nie chcialo mi sie wyplacac na portfel.
Cytat z bitcoin
Stanowisko bittrex : https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115002603211-Statement-on-Bitcoin-Segwit2x-hard-fork
Trzeba by jeszcze zobaczyc co z bitbay i bitmarketem
Poza tym Paul Sztorc i Jamie Song mówili coś innego.
Akurat rav3n jest modem i zna bitcoina od strony technicznej bardzo dobrze ;) a ze nie jest za core... coz jego wybor to nie zmienia faktu ze duzo wie.
Nawet trezor wspomina o tym, że trzeba poczekać aż chainy po forku się rozdzielą, patrz klik pod "Guide to manual B2X coin-splitting"
źródło: comment_XNO2VWY02AGB9IYf0M9k24bFDdfD6ttB.jpg
PobierzPamiętam jak siedziałem w szitach to cieszyłem się, że bitcoin traci
Niech sobie piszą co chcą, kazdy ma wlasnosc do wlasnej opinii i powinienes ją uszanowac. Jak to mówią lepsza technologia się zawsze obroni.. więc nie wiem o co sie martwisz.