Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +311
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
źródło: 1000014930
Pobierz
inozytol +808
Wyjeżdżam dziś z dzieciakami na krótką wycieczkę, jutro wracamy. No i przyszło do pakowania. Położyłem w salonie na podłodze torbę i powiedziałem im: "Macie 15 minut, żebyście sobie spakowali ciuchy i zabawki. Czegoś zabraknie, to nie będziecie mieć". Zerkam oczywiście i "autoryzuję" to, co wrzucają i gdyby zabrakło czegoś istotnego, to bym zarzucił w eter "a pamiętaliście o.....?".
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po

Więcej niż za #bch
#kryptowaluty #bitcoin #btc
Dlaczego każdy atakujący daje nam pieniądze za darmo?
źródło: comment_ePDknzR006Q2xQPxMbWEmUleDHztglwC.jpg
PobierzDostałem mail od trezora ze będą to implementowac, ale napisali, ze rozdzielanie robi sie na wlasne ryzyko :D
chyba bedzie trzeba porozrzucac po gieldach - przynajmniej czesc, bo szykuje sie niezla impreza
Co do golda to nie wiem, zlałem kompletnie temat i się nie interesowałem tym scamem, jakos mało tego mam bo nawet nie chcialo mi sie wyplacac na portfel.
Cytat z bitcoin forum:
" Pomysł prosty, ale nie koniecznie
Stanowisko bittrex : https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115002603211-Statement-on-Bitcoin-Segwit2x-hard-fork
Trzeba by jeszcze zobaczyc co z bitbay i bitmarketem
Poza tym Paul Sztorc i Jamie Song mówili coś innego.
Akurat rav3n jest modem i zna bitcoina od strony technicznej bardzo dobrze ;) a ze nie jest za core... coz jego wybor to nie zmienia faktu ze duzo wie.
Nawet trezor wspomina o tym, że trzeba poczekać aż chainy po forku się rozdzielą, patrz klik pod "Guide to manual B2X coin-splitting"
źródło: comment_XNO2VWY02AGB9IYf0M9k24bFDdfD6ttB.jpg
Pobierz@Smule: zmienia i to wiele. To jest rak. Po kilku jego wypowiedziach nawet już tam nie wchodzę. Koleś ma #!$%@? w bani. Jak można być przeciwko Core i tym samym za bitcoinem? Te rzeczy wykluczają się nawzajem.
Core zresztą idealne też nie jest i komus moze to nie pasowac ;) Komus np. huby LN mogą sie nie podobac, bo preferuje transakcje onchain i uznaje LN za decentralizację. To
Pamiętam jak siedziałem w szitach to cieszyłem się, że bitcoin traci bo
Niech sobie piszą co chcą, kazdy ma wlasnosc do wlasnej opinii i powinienes ją uszanowac. Jak to mówią lepsza technologia się zawsze obroni.. więc nie wiem o co sie martwisz.