@ConorMG: Mapy to już bardziej sprawa długodystansowa, na początku ja bym się skupił na jakimś urozmaiceniu rozgrywki w naprawienie tego rankingu, jakiś nagród za te wygraną (No bo co mi po tych wygranych, wygram 10/20/30razy i co, nic), poprawienie tych ścinek, które się bardzo często pojawiają. Zapewne nie u wszystkich, ale wiem, że nie tylko u mnie takie coś występuje. W dalszej przyszłości pewnie jakieś dodatki ochronne, może nowe bronie,
@ConorMG: Monety są z tego co wiem w wersji płatnej, w darmowej może coś takiego być od przyszłego roku, z tego co czytałem. No tak jak wspomniałem, coś by się przydało za te top3 gierki, bo nic z niej nie ma, żadnej satysfakcji nawet po wygranej, bo bez różnicy czy skończysz na 60 czy na 1miejscu masz to samo ;p
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
paragon juz z rok jest jak nie dluzej, a ciagle jedna mapa jest xd
#fortnite
bo zazwyczaj to kule w plecy dostaje od swoich