@dolewkepoprosze: mercy to największy rak tej gry. Postać z małym skill capem która jest w tej chwili obowiązkowa w każdej grze A ana z bardzo wysokim skill capem płacze w kącie
@rdy: dlatego mnie śmieszy, jak ludzie mówią że można normalnie grać z aną. ana jest postacią na której za błędy jesteś natychmiast karany. na mercy gra absolutnie cię za nic nie karze, postać ma najmniejszy skillcap w grze a jednocześnie jest najsilniejszym healerem. jak szybko nie zmienią jej tego rezu/usuną w cholere bo to toksyczna mechanika to nie wiem co będzie z tą grą.
@dolewkepoprosze: mi tam mercy nie przeszkadza, niech sobie będzie, healerami szczególnie łatwymi też ktoś musi grać. Jakoś mało widzę ana mainów wśród kobiet (bez urazy jak któraś gra :P) Ale zarówno jej stary ult jak i nowe E jest maksymalnie idiotyczne w grze fps. Wywalili by tego reza w cholerę i wymyślili coś innego, albo chociaż dali 1rez/1ult
#overwatch
A ana z bardzo wysokim skill capem płacze w kącie
Ale zarówno jej stary ult jak i nowe E jest maksymalnie idiotyczne w grze fps. Wywalili by tego reza w cholerę i wymyślili coś innego, albo chociaż dali 1rez/1ult
źródło: comment_N5Rh4M9GI3N971yOrlTu1MGqXEKgfTcd.jpg
Pobierz