Aktywne Wpisy

r5678 +712
To po uj jest to okno życia?
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
źródło: Screenshot_20260422_181333_X
Pobierz
daretti877 +15
#gielda udało sie komuś z kapitału 20 000 zl dojść na giełdzie do jakis sensownych kwot i wyjść z biedy? Jestem podłamany brakiem efektu skali i klepaniem biedy

https://trends.google.co.uk/trends/explore?date=all&q=bitcoin
Co za zbieg okolicznosci! :)
#bitcoin
Takich jak ja jest spora ilosc ludzi, a jeszcze wieksza ilosc ludzi jest taka jak ty: pakuje sie po uszy w dany walor, nie sprawdzajac za i przeciw, tylko widza szybkie zyski (i bolesne straty).
Dlatego tez 80% ludzi na
Fajnie ze btc jest, ale nie w tej cenie :P - bo jedzie na hype ... o czym pisalem.
Wszystko da sie wycenic racjonalnie, i np ETH jest wyceniany racjonalnie (w/g mnie), ale dla ciebie to shitcoin, wiec o czym my dyskutujemy? :)
Bo to duzie cyferki prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poczekaj tylko aż FED podniesie stopy procentowe albo jak fundusze emerytalne dostaną zgodę na trzymanie choć 1% kapitału w btc to cena w--------i w kosmos
@skiter: Masz rację, będzie używany w większości mniejszych państw świata a dla zwykłych kowalskich będzie złotem 2.0, czyli w sumie prawie globalną walutą. To jest dużo bardziej niż pewne i tylko Ci, co nie potrafią liczyć mówią bzdury, że tak nie będzie.
Doskonałym przykładem podatności na te psychologiczne bariery jest właśnie @skiter dla niego obecna
Kiedy @skiter zobaczy taką wartość to dla niego nagle okaże się że złoto jest niesamowicie przeszacowane... Stosując jego ocenę przeszacowania wartości jaką stosuje przy BTC.
Czyli, moge zloto przetopic, zrobic z nich wisiorek, moge przetopic i zostawic jak sztabke, more uzyc do przemyslu a btc uzyje do czego? Jako obraz na sciane.
Jeszcze jeden link: