Wpis z mikrobloga

Mirki,
I jak ten nowy Assassin Origin? Graliście już? Warto?
Widzę, że cisza tutaj w opiniach a gra dostępna jest już w sprzedaży przynajmniej od poniedziałku.

#assassinscreed #assassins #gry
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

odgrzewanym kotlecie

@samuraj24: tzn.? Że się chodzi i zabija w lokacjach osadzonych w historii? Mieliby zrobić z tego wyścigówkę czy co? Co grę zmienia się miejsce, trochę system walki, fabuła zawsze inna, postaci prawie zawsze też. Nie rozumiem nazywania tego odgrzewanym kotletem. ( ͠° °)
  • Odpowiedz
@samuraj24: A widzisz ja zacząłem serię od Black Flag i uważam tą część za najlepszą. Wcześniej grałem w jedynkę i znudziła mi się po 2h :). Origin zamówiony ponieważ przekonali mnie nowym system walki i dużym światem, dawno również nie grałem w żadnego ciekawego sandboxa.
  • Odpowiedz
@Seeker: Serio? To teraz tak działa? ;) A jak nie mam podłączonej konsoli do internetu? Ciekawe jak działa takie zabezpieczenie ?

Jak była premiera The Division, to włączyli serwery chyba kilka wcześniej a była to gra sieciowa :P
  • Odpowiedz
@michal1358: Nie chodziło mi o to, że skakanie po budynkach i robienie tego samego. Idz zabij, podsłuchaj już się zrobiło nudne. Mogli by ten parkur jakoś lepiej zrobić a nie trzymaj strzałkę do przodu i tyle.
  • Odpowiedz
@szokrok: W przypadku pobrania wersji cyfrowej gra jest zaszyfrowana na dysku. Klucz deszyfrujący jest dostarczany w chwili premiery.

Jeśli masz fizyczna kopie to pograsz przy czym sklepy nie mogą jej dostarczyć przed premierą. Oficjalnie. Bo nie oficjalnie bywa rożnie - ale narażają się na konsekwencję.
  • Odpowiedz
@Seeker: Wersja Cyfrowa to oki. Prawie zawsze tak było ;)
No ale płyta fizyczna? Bo mi chodziło o to, że płyty są w sprzedaży od poniedziałku albo i wcześniej.
  • Odpowiedz
@szokrok: Większość dużych sklepów ma je przed premierą. Ale wysyłają tak, że płyty dotarły zwykle nie wcześniej niż w dniu premiery.

Za coś takie (dostawa przed premierą) wydawca potrafi ukręcić jaja. A tu widzę sklep odważnie.
  • Odpowiedz
@Seeker: Znam ten sklep. Jak wstawiają takie info, to znaczy że możesz do nich iść i kupić fizycznie.
Żaden sklep z rozsądnymi właścicielami nie pochwali się tym oficjalnie na Facebooku.
Mi zawsze mówili, że dostają zgodę od dystrybutora / wydawcy i wtedy zaczynają sprzedaż przed premierą. Dokładnie to samo było z The Division.
  • Odpowiedz